Mire számítsak? Rettegek nagyon csak olyan válaszoljon aki ért hozzá vagy átvészelte!
Figyelt kérdés
Holnap kell mennem a szájsebészetre bent maradt 2 foghúzás után két gyökér. Ahol az egyik teljesen begyógyult a másik helyén pedig ki látszik amit ki kell szedni! Hogyan fogják ezt nekem kiszedni leírná valaki a menetét. Mennyi ideig tart ez? Mennyire fájdalmas?2012. ápr. 11. 19:47
1/2 anonim válasza:
ahol kilátszik a gyökér az valószínűleg elfogják tudni távolítani egy gyökérfogóval. Előtte az ínyt leválasztják a gyökérről utána pedig kiveszik.
Ahol az íny benőtte, kicsit problémásabb. Attól is függ, hogy a csont mennyire veszi körül (ha nem túl rég volt a foghúzás akkor nem lesz vele gond), de a lényeg, hogy azt csak úgy lehet kivenni, ha felvágják az ínyt. Jó esetben nem kell a csontból elvenni
2/2 anonim válasza:
Fúú, hát nekem volt ilyen, de nekem még kilátszott egy kicsi a fogból, nem volt benőve, de a fogorvos azt mondta hogy inkább nem nyúl hozzá mert lehet hogy letörik és elküldött szájsebészetre. Hát ott majd beszartam, pedig kaptam érzéstelenítőt, most már inkább hagynám úgy, mint hogy azt kiszedjék. Vagy ami egyszerűbb hogy elmegyek még akkor fogorvoshoz amikor kicsi a lyuk. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!