Miért nem jön meg? (bővebben lent, aki tud válaszoljon! )
Nem értem miért akar itt mindenki menstruálni, nem olyan jó dolog ám, hogy sürgetni kelljen. 16 éves korodig még van időd,élvezd ki.
Egyébként sztem jövő hónapban jön meg a menzeszed. Az, hogy a barna folyás az előtt történik, hogy megjön az első vérzés, nem feltétlenül jelenti azt, hogy rögtön utána egy napra. Egy ciklus után fog megjönni a rendes menzesz, szóval jövő hónap elején számíthatsz rá.
hát amikor már minden barátnődnek kivétel nélkül megjött már, az elég kellemetlen tud lenni...egyébként ez nem is zavar annyira, egyszerűen csak félek hogy valami nincs rendben, hogy soha nem fog megjönni vagy mit tudom én...
azért köszi a válaszokat.
csak azért akarsz menstruálni mert már mindenki más?
Ne azért akarj valamit mert mindenki más is azt akarja vagy teszi!
Legyen saját akaratod,véleményed!Legyél egyedi!
nagyon köszönöm mindenkinek a válaszokat :)
sine.lacrimna: igen, azért akarom hogy mejöjjön, mert mindenki másnak is megvan, mivel így van rendjén, ez a normális, én nem hinném hogy attól lennék egyedi, hogy nem menstruálok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!