Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Mi a véleményetek a körülmetél...

Mi a véleményetek a körülmetélésről férfiaknál? Válaszoljon aki csak tud :D

Figyelt kérdés

2012. ápr. 30. 20:31
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
51%
Kukori Parancsnok viszont ésszerűség határain belül mozog, nem akar minduntalan (teljes) körülmetélésre rábírni minduntalan mindenkit, mert ő is tudja, mivel jár egy ilyen, és nem kell lehelletenyhe fitymaszűkületnél kapásból körülmetélés, éppen azért beszélték le a saját leírása szerint a 4. haverjukat, hogy baklövést kövessen el, és ezért tisztelem őt.
2012. máj. 4. 11:24
 12/30 A kérdező kommentje:
Szerintem normális ember így vélekedik erről a kérdésről. Mondjuk nálam inkább úgy szokott lenni, hogy ha valaki ezt meg akarja csinálni akkor én inkább megmondom neki, hogy kihez menjen. Aki nekem csinálta az pl nagyon jó munkát végzett, ha meg nincs egészségügyi indoka, akkor jól szuperál az bőrrel is. Viszont akinek testképzavara van hogy bőr van rajta, az szerintem csinálja meg, mert szexuálisan sokat javít az élményen az önbizalom növekedése miatt és a körülmetéléssel járó előnyök miatt is. Nekem legalábbis egész kiskorom óta nem tetszett, hogy az úgy ott van nekem.
2012. máj. 4. 13:12
 13/30 anonim ***** válasza:
Hány évesen csináltattad meg ? Hány éves vagy kérdező ?
2012. máj. 5. 15:08
 14/30 anonim ***** válasza:
17%

Szereintem nem túl szép látvány és sokan vannak vele így,csajoknál sem jön be,tudjuk kb. mit szólogathatnak be zs...,és nem igazán bírjuk egy részük mivel tönkre vágták az egész országot,de ha valakit zavar csináltassa meg az az ő döntése.Egyedül az ok nélküli metélést ami nem saját döntésből történt,vagy erőszakosan,rituálékat nomád helyeken na azt ellenzem,vagy a férevezetést,de a saját döntés az más.

Nekem ez olyan kicsit mint a műmell,nem olyan mint amit a természet megalkotott,egy beavatkozás eredménye,de az tud csúnya néha,(nem minden esetben) lenni amikor a bőr színe sötétebb,már mint a makk az érdekesen tud kinézni.Saját döntés az más.

2012. máj. 6. 12:31
 15/30 A kérdező kommentje:
A pénisz bőrének színe az mindig sötétebb a makknál, leszámítva azokat, akiknek a szolárium sem barnítja meg a bőrét.
2012. máj. 6. 17:38
 16/30 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem látványban nincs sok eltérés. (Persze kontár munkáknál van) Ugyanannyi pozitívum szól mellette, mint ahány negatívum ellene. Ha valaki önkényt akarja megcsinálni "csak úgy" mindenféle indok nélkül, azt lebeszélném a dologról, mert visszacsináltatni nem tudja majd, ah esetleg "meggondolná magát". :D
2012. máj. 9. 16:54
 17/30 anonim ***** válasza:
0%

Az ausztráliai Bond Egyetem munkatársa szerint a körülmetélt férfiakkal a nők nehezebben érik el az orgazmust.

A kutatásban résztvevő nők döntő többsége (85 százaléka) jelentette ki, hogy többszöri orgazmusa volt körülmetéletlen partnerével. A körülmetélt partner esetében viszont a hüvelyszárazság nőtt az aktus során, ami kellemetlenségeket okozott.

Úgy tűnik tehát, hogy a fityma fontos szerepet tölt be a nő természetes nedvességének előidézésében.

2012. máj. 10. 00:00
 18/30 Kukori Parancsnok ***** válasza:
74%
Ez technika kérdése :) Nekem amióta KMélve van, én kevesebbszer, a partnereim többször mennek el.. Persze lehet hogy ez egyénenként változó. Én már olvastam egy Új zélandi kutatást az állításod ellenkezőjére is. Akinek kell, csináltassa meg, divatból meg nem kell marháskodni :) De én még mindig fenntartom az állításomat, hogy számomra klasszul sült el.
2012. máj. 10. 14:39
 19/30 A kérdező kommentje:
szerintem a hüvelyszárazságnak lelki oka van, nem pedig fizikai. Én akivel beszéltem (2 csajjal is) a dologról, azt mondták, hogy semmi különbség nem volt annál a részénél, amikor bennük volt, csak az orális szex más, de a csaj határozottan izgatóbbnak találta a látványát. Inkább a probléma ott van, hogy ausztriában nem divat a körülmetélés, és az a nő, akinek ilyen partnere van, az egy kicsit nem megszokottnak találja és emiatt is kissé feszélyezve érezheti magát. a hüvely meg a legkisebb feszélyezettség hatására is szárazabb lesz.
2012. máj. 10. 16:11
 20/30 anonim ***** válasza:
19%

szerintem nem szép mint már írtam,nem szimpatizáolk dele,csak ha saját döntésből történik,vagy egészségügyileg valóban elkerülhetetlen már(mivel írtam már ezt is sokszor nem lenne szükség metélésre csak nincs rendes tájékoztatás)

De azt viszont elmondanám hogy a kutatásokat(itt arra gondolok,hogy mennyivel jobb vagy rosszabb az ágyban egy metélt férfi,meg hasonlókat) felejtsük el,meg a statisztikát is,hisz ezek csak felszínesek,megkérdeznek 5000 embert de magyarországon meg 10.millióan élünk,ez a szám nem a valóságot mutatja.A megkérdezettek meg azt mondanak amit akarnak.

Írok erre egy példát,velünk középsuliba töltöttek ki statisztikát,mkor kezdjük a nemiéletet,védekezés,drogot próbáltunk e ki,cigi név nélkül ilyesmik voltak és igen sokan kamutunk,túlzásokba estünk.Mindenki azt mond amit akar,senki nem akar égni,menőnek akart tűni.

Nem hiszem hogy a metéltségen múlik,hogy ki milyen az ágyban,hogyan tud teljesíteni.Így hiába ellenzem a metélést de szerintem semmi köze az ágyban történő teljesítő képességhez,hogy valaki metélt vagy sem.

2012. máj. 12. 17:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!