Mi a véleményetek a körülmetélésről férfiaknál? Válaszoljon aki csak tud :D
Szereintem nem túl szép látvány és sokan vannak vele így,csajoknál sem jön be,tudjuk kb. mit szólogathatnak be zs...,és nem igazán bírjuk egy részük mivel tönkre vágták az egész országot,de ha valakit zavar csináltassa meg az az ő döntése.Egyedül az ok nélküli metélést ami nem saját döntésből történt,vagy erőszakosan,rituálékat nomád helyeken na azt ellenzem,vagy a férevezetést,de a saját döntés az más.
Nekem ez olyan kicsit mint a műmell,nem olyan mint amit a természet megalkotott,egy beavatkozás eredménye,de az tud csúnya néha,(nem minden esetben) lenni amikor a bőr színe sötétebb,már mint a makk az érdekesen tud kinézni.Saját döntés az más.
Az ausztráliai Bond Egyetem munkatársa szerint a körülmetélt férfiakkal a nők nehezebben érik el az orgazmust.
A kutatásban résztvevő nők döntő többsége (85 százaléka) jelentette ki, hogy többszöri orgazmusa volt körülmetéletlen partnerével. A körülmetélt partner esetében viszont a hüvelyszárazság nőtt az aktus során, ami kellemetlenségeket okozott.
Úgy tűnik tehát, hogy a fityma fontos szerepet tölt be a nő természetes nedvességének előidézésében.
szerintem nem szép mint már írtam,nem szimpatizáolk dele,csak ha saját döntésből történik,vagy egészségügyileg valóban elkerülhetetlen már(mivel írtam már ezt is sokszor nem lenne szükség metélésre csak nincs rendes tájékoztatás)
De azt viszont elmondanám hogy a kutatásokat(itt arra gondolok,hogy mennyivel jobb vagy rosszabb az ágyban egy metélt férfi,meg hasonlókat) felejtsük el,meg a statisztikát is,hisz ezek csak felszínesek,megkérdeznek 5000 embert de magyarországon meg 10.millióan élünk,ez a szám nem a valóságot mutatja.A megkérdezettek meg azt mondanak amit akarnak.
Írok erre egy példát,velünk középsuliba töltöttek ki statisztikát,mkor kezdjük a nemiéletet,védekezés,drogot próbáltunk e ki,cigi név nélkül ilyesmik voltak és igen sokan kamutunk,túlzásokba estünk.Mindenki azt mond amit akar,senki nem akar égni,menőnek akart tűni.
Nem hiszem hogy a metéltségen múlik,hogy ki milyen az ágyban,hogyan tud teljesíteni.Így hiába ellenzem a metélést de szerintem semmi köze az ágyban történő teljesítő képességhez,hogy valaki metélt vagy sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!