Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Fitymaszűkület műtét után...

Fitymaszűkület műtét után mennyi idő múlva lesz akcióképes a szerszám?

Figyelt kérdés

Mert itt 1héttől kezdve 2-3 hónapig már mindent írtak,de pontosan valaki nem tudja? (akció alatt a bármilyen szexuális használatot értem)

Hamarosan átesek egy ilyan műtéten és jó lenne tudni,meddig kell majd visszafogni magam

2009. jún. 22. 22:45
 1/4 anonim ***** válasza:
jó neked. nekem is szükségem lenne egy ilyen műtétre, de képtelen vagyok megtenni, rettegnék az egésztől, de tudom hogy így sem jó és nincs a jövőre nézve semm iszép reményem. egyszerűen nem érzem magam eléggé embernek ahoz hogy valakinek is megmutassam és beszéljek erről beteg súlyos fitymaszűkületem van és nekem is műteni kellene szerintem. nemhogy egy orvosnak beszélni róla..ottvan az aszisztens mellette, fiatal csaj, nem menne, hallod, angyon nyomaszt ez az egész...én úgy tudom kb 3 hét ami után már lehet használni, de szerintem egyénfüggő..
2009. jún. 22. 22:53
 2/4 anonim ***** válasza:

Haveromat nemrég műtötték ezzel a dologgal, és neki azt mondta az orvos, hogy ha a varrat kiesett, utána egy jó hónap múlva már lehet próbálkozni nagyon sok sikosítóval, és lehetőleg ne szűz kislánnyal, hanem bejáratossal!!!:D

A keményebb részekhez várjon 3 hónapot, anális szexet pedig 5-6 hónap múlva ajánl!

Kitartás!!

19f

2009. jún. 23. 00:04
 3/4 anonim ***** válasza:

Segítség a kérdezőnek, és az első Válaszolónak: Ez önmagától NEM gyógyul meg, ezért orvoshoz kell menned! Minél később mennél, annál nehezebben lehet megoldani a problémádat, mert előfordulhat, hogy a fityma alatt a váladék miatt gyulladás alakul ki, és az nagyban nehezíti az orvos munkáját is. Menj bátran, mert törvényadta JOGOD az orvostól négyszemközti vizsgálatot kérni.

Gyógyulást kívánok!

2009. jún. 23. 07:16
 4/4 A kérdező kommentje:

köszönöm a válaszokat! húhh hát keményen kell majd szünetet tartani:P

az első kommentelőnek üzenem,hogy szülőkkel beszélje meg,és minél hamarabb menjen urulógushoz,mert így nem lehet nemi életet élni

2009. jún. 23. 07:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!