Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Miért nem nő a péniszem?

Miért nem nő a péniszem?

Figyelt kérdés
ez engem nagyon zavar hogy 13 éves vok és nem nő a péniszem és még meg se jöt a magömlésem a péniszem normális mérete : 4 cm és felálva : 6 cm és ha maszturbálok akkor sincsen magömlése ez miért van?
2012. ápr. 27. 18:05
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Azt szeretném még kérdezni hogy az belezavarhat a növésbe hogy 0-1-2 évesen(nem tom hogy hány évesen volt mert erre az idő szakra nem emlékszem de tudom hogy nem 3 évessen) sérvem volt meg 5 évesen 3m magasról rámzuhant egy tégla (kettétörött xD) és agyrászkódásom volt és betört a fejem | a sérv miatt akartak műteni de közbe jött még valami és nem müthettek meg de nem tom mi :D a fejemet összevarták és asszem más nem történt mert nem emlékszem rá arra se emlékszem hogy hány hónapot voltam korházba utánna xD bocs hogy ilyen hosszú de ez a legrövidebb amit le tudtam írni má 2 napja gondolkodok mit írjak xD
2012. máj. 3. 17:27
 12/18 A kérdező kommentje:
Jah és mind a hárman (én és 2 tesóm) császár metcéssel hoztak világra :DD
2012. máj. 3. 17:28
 13/18 Kukori Parancsnok ***** válasza:
Totális marhaságokat írsz. Ne aggódj már annyit, ezeknek a külső sérüléseknek semmi köze a génjeidhez, a farkadhoz, vagy semmi hasonlóhoz. Borotválni ne borotváld mert felesleges. Magömlésed szerintem azért nincs mert még nem vagy érett, lassan itt lesz majd az ideje, ne aggódj :) A péniszméretről azt szoktam mondani hogy nem lényeges, nekem 16-17 van és klasszul megvagyok vele, szerintem -5-6 centivel is vígan ellennék. Vastagságra mennyi? Viszont ez a méret talán tényleg pici, ha egy ideig nőtt aztán abbamaradt, a szüleidet megkérdezném róla. Hallod amúgy erről beszélj családdal, nem tarthatod magadban és oszthatod meg ismeretlen emberekkel. Vegyél nagy levegőt.. Hajrá, szurkolok ;)
2012. máj. 3. 20:55
 14/18 A kérdező kommentje:
vastagságra amikor nem áll fel akkor 1.5 cm és ha feláll akkor pedig 2 cm :S
2012. máj. 5. 11:50
 15/18 A kérdező kommentje:
nagyon köszönöm a válaszodat de majd megvárom a 15-16 éves koromat és majd akkor :S mert hátha nő még :D meg még biztos azt fogják mondani hogy még nőni fog :DD mert elvileg 18 éves koromig nőhet ismerek egy embert akinek 11-12 cm és 16 éves szal :D majd megvárom azt a kort :D
2012. máj. 5. 11:52
 16/18 A kérdező kommentje:
és felálva neki anyi ( ne kérdezzétek honnan tudom de nem vagyok meleg arra ne gondoljatok xD [mert hülyülésböl szokta mutogatni xD])
2012. máj. 23. 16:59
 17/18 A kérdező kommentje:
ő nem tudtam várni és megkérdeztem azért van elméletileg mert én 1. lány lettem volta az uv-s valamivel amibe bele látnak az anyu hasába ott azt látták hogy lány leszek de a szülés előtt olyan 1 hónappal körülbelül nőni kezdett a péniszem lehet hogy ez a baj de nem tudom :D
2012. szept. 20. 21:56
 18/18 netudmeg1997 válasza:
itt aza baj hogy 13évesen 4cm kcisibe nagyba 6 gyerek ez nem fog megnölni hallod 6éves korom ota nekem nöl és 4cm talán 5évesen volt ha pl cigizel vagy kárositod magad ami elzárja a vért ted le sürgösen lehet vanm még esélyed rá megnölni de szeirntem nem fog nekem 13évesen 15cm volt már
2014. júl. 17. 08:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!