Miért nem nő a péniszem?
Figyelt kérdés
ez engem nagyon zavar hogy 13 éves vok és nem nő a péniszem és még meg se jöt a magömlésem a péniszem normális mérete : 4 cm és felálva : 6 cm és ha maszturbálok akkor sincsen magömlése ez miért van?2012. ápr. 27. 18:05
1/18 anonim 

válasza:

háááát!ezzel szakemberhez kéne fordulni!(elöször a gyerekorvos,majd ö továbbküld,ha szükséges)
2/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm akkor megyek is már :S
2012. ápr. 28. 19:13
3/18 anonim válasza:
valószínűleg ún. mikropéniszed van: [link]
1. hormonkezelés lehetséges
2. még nőni fog! nekem 13 cm volt akkor, most pár évvel később 4 cm-rel nagyobb, most kezd el még nőni!
3. magömlés szinte csak a pénisz ingerlésével (húzogatásával elérhető), magadtól nem fogsz elspriccenni csak úgy
4/18 A kérdező kommentje:
De azt kifelejtettem hogy 50 másodperc alatt elsülök
2012. ápr. 30. 09:22
5/18 A kérdező kommentje:
Jah és hogy "huzogatással (3. válaszoló)" nem jön magömlésem :D
2012. ápr. 30. 09:32
6/18 A kérdező kommentje:
jah meg az is hogy nem merem megmondani senkinek így inkognitóban jobb és igy nagy megkönnyebülés hogy elmondtam :D
2012. ápr. 30. 16:12
7/18 A kérdező kommentje:
szerintetek le borotváljam ? :D
2012. ápr. 30. 16:19
8/18 A kérdező kommentje:
a szőrt xD
2012. ápr. 30. 16:19
9/18 anonim válasza:
Még fiatal vagy, azért nem jön sperma, mert még nem értél meg teljesen, mindenki máskor lesz nemileg érett. Ezért lenne jó, ha még nem foglalkoznál ezekkel a témákkal, csak kicsit később. 18-22 éves korig nő az ember farka, szóval nyugi, még lesz nagyobb. Ne borotváld, fölösleges, majd ha lesz barátnőd akivel élsz rendszeres szexuális életet akkor max. igazítasz rajta ollóval. Ennyi, remélem segítettem.
10/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm sokat segítettél megnyugottam xD
2012. máj. 1. 18:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!