Lehetséges hogy fitymaszűkület?
Köszönöm hogy benéztél ide, és hajlandó vagy elolvasni.
Egy tizenöt éves fiú vagyok, és még szűz. Egy afféle problémám lenne, és nagy aggódva teszem fel a kérdést. A péniszemen a bőrt, nyugalmi állapotban, teljesen nyugodtan hátra tudom húzni, azonban, ha merev csak a makk rész végéig, de tényleg csak pont a végéig. Tovább is tudom húzni valamivel, de akkor egy picit fájdalmas. Lehet látni hogy egy kis rész van, egy kis kör ahol feszül a bőr, de nem annyira vészesen mert hátra húzni még hátra tudom, csak nem annyira teljesen(a maszturbáció alatt nem szokott vele probléma lenni, akkor csak a makk végéig húzom ugye, de akkor is tökéletes..)
A kérdésem a következő lenne, először is ez fityma szűkület? Másrészről ha az, mit lehet tenni, csinálni, esetleg ez hátrány vagy ez még elfogadható? Egy dolgot szeretnék leszögezni, én körülmetélést, nem szeretnék. Lehet hogy furcsa, de nem, nem szeretnék körülmetélve lenni, és ez fontos. Nagyon szépen köszönöm azoknak akik próbálnak valami féle módon segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!