Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Fitymaszűkület kenőcs?

Fitymaszűkület kenőcs?

Figyelt kérdés
Milyen kenőcsöt használjak?Hogy használjam? Segíte ez nekem? Orvosi beleegyezés kell?
2010. ápr. 4. 23:21
 1/4 anonim ***** válasza:
Az orvosi vizsgálatot semmi féle képen ne hagyd ki. Hallottam már ilyenről, hogy gyógyszeres kezelés segített, de biztos vagyok benne, hogy ezeket csak orvos írhatja föl.
2010. ápr. 4. 23:28
 2/4 anonim ***** válasza:
Nekem az Alsol-t ajánlotta a doki, de nem változott semmit a dolog, csak jobban csúszott tőle a bőr. Kenőcsök erre nem nagyon jók, műtéti megoldás a legjobb döntés.
2010. ápr. 4. 23:28
 3/4 anonim ***** válasza:
Igyekezz orvos által felírt kenőcsöt használni, a műtétet próbáld mindenképpen elkerülni, mert könnyen lesz ronda mint pl nekem, óva intelek a teljes körülmetéléstől. Ha nem vezet eredményre a kenőcs, akkor bemetszést, plasztikát, részleges metélést ajánlok neked, mert a teljes körülmetélés okozhatja a legtöbb problémát és ha már lecsonkolták, sajnos már nincs visszatánc :(
2010. ápr. 6. 14:13
 4/4 anonim válasza:
Én elocom krémet kaptam és vagy az vagy a rendszeres gyakorlás de nekem használt.
2012. szept. 26. 22:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!