Elértem a 30 éves kort és nem volt még szexuális kapcsolatom. Tényleg igaz, hogy 30-tól már nagyban csökken a libidó?
Szerintem egy bizonyos kór előrehaladtával tényleg csökkenhet a libidó..
Amúgy miért nem volt eddig szexuális kapcsolatod?
Apa fiával sétál a boltban épp az óvszereken keresztül. A gyerek kézbevesz egy 3 db-os csomagot és megkérdezi:
- Apa, ez kiknek van?
- Középiskolásoknak. Egy péntekre, egy szombatra, egy vasárnapra.
- A srác kivesz egy 6 db-osat, kérdés ugyanaz, ez kinek van?
- Ez fiam, egyetemistáknak. Kettő péntekre, kettő szombatra, kettő vasárnapra.
- A srác talál egy 12 db-osat, kérdés detto: ez kinek?
Apa válaszol:
- Ez fiam, házasembereknek. Egy januárra, egy februárra, stb...
Minden viccnek fele igaz.. tehát: igen:P
Hát, most mondok neked valamit, amivel nem leszek népszerű: nem veszítettél sokat. Az egész szex dolog túl van értékelve. Pontosabban addig jó, amíg csak néha-néha van, amint házastársi vagy partneri kötelességgé válik, akkor már francot sem ér az egész. Én házas ember vagyok (mint a viccben), és komolyan sokszor többre tudnék értékelni egy jó filmet a TV-ben, egy sörözést vagy egy hosszú alvást, mint hogy az asszony kegyeit keressem.
Megoldást könnyen tudok a problémádra: ha csak túl akarsz esni a dolgon, keress egy fizetős lányt a neten, van annyi, amennyi csak kell. De alapvetően a szex annyiban más, mint egy önkielégítés, hogy a szex sikerülhet rosszul is. Egyszer-kétszer érdemes kipróbálni a fenti módon, de ha nem jön be, ne erőltesd: annyi más jó dolog van még a világon!
nem igaz
ellenben ne nagyon halaszgasd mert szexelni jó
előttem lévő még nem volt nővel max egy darab fával
próbáld ki az orális szexet is, azt semmiféleképpen nem tudod reprodukálni
(pl. amikor bekapja a csaj a golyóidat, hát az valami isteni)
ja mégegy
vegyél gumit, és otthon használd egyszer-kétszer ne a csaj előtt bénázz
ha meg mondjuk langyi vagy, amit önmagadnak sem mersz bevallani, akkor kezdj ezzel megbarátkozni, nem fogsz megváltozni
hm... illetve beleunt a nejébe
tegyétek változatiosabbá a szexet
találjatok ki új dolgokat, vigyetek bele több romantikát, ne egy nyüg legyen csupán, egy-egy együttlét
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!