Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Mit csináljak? A jobb herém...

Mit csináljak? A jobb herém nagyon fáj!

Figyelt kérdés

Várjak egy pár napot hátha elmúlik? Nem nagyon szeretnék orvoshoz menni. A szüleimnek sem tudom mit mondjak nagyon nincs kedvem a dokihoz menni.

Amúgy ma fociztunk és szerintem akkor történt valami. A szünetbe kezdett el fájni.

2012. márc. 23. 13:20
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

hüvös vízzel borogasd, mitóa fáj?

mert sok fiunak fájt már az pl nekem is de nem kell egyből orvoshoz rohanni csak pl ha holnapra nem múlik el a fájdalom de ha érzel javulást akk az már jo

2012. márc. 23. 15:43
 12/19 A kérdező kommentje:
Szerintem most jobb egy kicsit. Voltam sétálni és akkor nem éreztem.
2012. márc. 23. 18:22
 13/19 anonim ***** válasza:

simán lehet herecsavarodás is, azonnal orvos

bár ha az volt, és eddig nem mentél, akkor valszeg már késő

2012. márc. 23. 21:13
 14/19 anonim ***** válasza:
Hahó! Beszéltél apával vagy anyával? Légy szíves említsd meg nekik! Legalább annyit tegyél meg, hogy elmondod, hogy fájt, de már jobb, alig érzed. Egyrészről tudni fognak már róla és ha visszatér a fájdalom könnyebben hozod szóba, másfelől tudni fogják, hogy hogy segítsenek neked.
2012. márc. 23. 23:21
 15/19 A kérdező kommentje:
Szóltam már azt mondta várjunk egy napot.
2012. márc. 24. 06:40
 16/19 DannyZuko ***** válasza:
Nézd fiatalember... én régóta edzek. több mint 20 évet huztam le az edzőszőnyegen. volt mind a két oldalon alhasi sérvem, mert egy rosszat mozdultam vagy megerőltettem, meghúztam. az utolsóval sokat vártam én is, mert hanyag voltam. Amikor az orvas sérvet diagnosztizált és mondta, hogy ez ki is záródhat, ami viszont erős fájdalommal, majd eszméletvesztéssel, majd orvosi segítség nélkül azonnali műtét hiányában halálhoz vezet... azóta nem tökölök, hanem elmegyek dokihoz. Nincs min parázni... megtapogatja a hasadat és megmondja, h mi a bajod. ennyi. Viszont ezzel semmiképen ne vérj.
2012. márc. 24. 08:23
 17/19 A kérdező kommentje:
Köszönök minden választ. Ma már el is múlt nagyjából. Ha már nem fáj nem lehet semmi bajom?
2012. márc. 24. 12:35
 18/19 anonim ***** válasza:

Hagyd "DannyZuko"! Egyszer történik meg vele is, vmi hasonló, mint amit mondtál, ill. ami veled is, akkor már majd belátja, hogy nekünk volt igazunk, de ő azt már itt nem fogja nekünk elismerni.

Okos ember más kárán tanul, a buta a sajátján.

Az ő nevében is köszi, hogy megosztottad tapasztalataidat! Ment a (legkevesebb, a) zöld kezecske... :)

2012. márc. 24. 13:23
 19/19 A kérdező kommentje:
DannyZuko: én is köszönöm a választ, csak azt szeretném kérdezni, hogy a sérvednek volt más tünete is? Én úgy tudom, hogy egy kidudorodás jelenik meg. Ha tévedek akkor bocsánat. A testvéremnek már volt sérve.
2012. márc. 24. 22:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!