Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Irdalmatlanul fáj a jobb...

Irdalmatlanul fáj a jobb herém! Mi van vele?

Figyelt kérdés
Elmentem ma d.u. futni és azóta a jobb herém nagyon nagyon nagyon fáj, de csak akkor ha ráállok a jobb lábamra és csak is akkor. mi van?
2012. márc. 3. 22:23
 1/6 anonim ***** válasza:
Nem tudom, de jobb, ha urológushoz mész.
2012. márc. 3. 22:25
 2/6 anonim ***** válasza:
ha nem múlik el hamarosan, akkor nézesd meg! am néha velem is előfordul és nekem magától elmúlik...
2012. márc. 3. 22:26
 3/6 anonim ***** válasza:

Hali!

Nekem lassan 1 éve volt uez a problémám, ám nem kellett ahhoz a jobb lábamra állni, s az okát nem találták meg,... csak elmúlt. Magától.

Azt hittem varicokele, -- olyannyira duzzadtnak, kitágultnak éreztem jobboldali ondóvezetékemet, -- de az jellemzően inkább a bal here betegsége. Ritkán a jobbnál is előfordul6, de ott már vmi nagy gebasznak kell lennie.

Én azt vettem észre anno magamon, hogy elkezdtem 1re többször foglalkozni a jobb herémmel, vmi elkezdett zavarni benne. Rendszeresen vizsgálgatni kezdtem, s felfedeztem rajta egy kis lencsényi kemény csomócskát. Sokakkal ellentétben talán én nem kapásból a hererákra gtam, bár megfordult a fejemben ez az opció is. Viszont akkor még soha életemben nem vtam műtve és régebben megvallom -- magam is féltem a műtéttől, pláne ha a legnemesebb szerveimről van szó -- megfordult a fejemben az, hogy esetleg "felnyitnak" odalenn, de vhogy nem féltem. Tudomásul vettem, de nem izgultam vmiért emiatt. Közben egyfajta egyre érzékenyebbé vált a jobb herém, úm. "diszkomfortérzés" alakult ki benne, s kezdett állandósulni, később már fájogatni, fájni is elkezdett, majd főleg ÉGNI, HÚZÓDNI! (Emiatt tippeltem a varicokelére.) Nem féltem lépni.

Elmentem az urológushoz rákövetkező 7főn. Aranyos portáscsajszi snappolt nekem egy urodokit. Kb. negyed óra múlva rendelő is felszabadult, gatya le, asztalra föl. Áttapintotta a heréket, kis rávezetés után ő is észrevette a csomócskát, rábökte: Nagy vszséggel csak "spermatokele". A diszkomfortérzésre nem írt semmit, jegeljem, ha fáj. Oks.

Rákövetkező hétvégére súlyosbodott, sőt, egyre elvisel7etlenebbé vált a helyzet: Kicsit már a járásomon is látszani kezdett, hogy itt vmi nincs rendben, az éjszakai hűtésről, fagyasztóból kivett hűsítő-zselépárna kényszeres alkalmazásáról, száras alsóm ezzel való kitömködéséről nem is bexélve. Aggódtam és zavart ez az állapot.

Köv. hétfőn vixxa az urológiára. Cuki portáscsajszi most másik dokit fogott nekem, egy kissé komolyabbat, mint az előző, és tárgyilagosabbat. Kapásból bevitt egy másik, némiképp esztétikusabb és higiénikusabb rendelőbe, gatya le, felfeküdtem megint. Ez a doki már jóóval alaposabb volt. A fitymát is megnézte, hátrahúzta, sérvet is kitapintott némiképp megköhögtetve, majd kelek fel az asztalról, eszébe jut még vmi,... hátra arc! Ágyra keresztbe rádőlni, gatya marad lent! Gumikesztyű, zselé... d°|°b (Mondanom sem kell, ez a 2. prosztatavizsgálatom sokkal intenzívebb "élmény" volt, mint úgy 10 évvel előtte az előző. Nem fájt, csak kellemetlen volt. Annyira megnyomkodta a prosztatámat, hogy közben "élesen" éreztem az ingert, hogy csövelnem kell, és féltem, hogy ott el is pössentem magam úgy, miközben ő vizsgál. De szerencsére nem így történt.

Miután "alaposan megnyomkodott odabenn", kiküldött csövelni, de csak a vizelet megindulásakor kiadott vizeletmennyiség érdekelte őt. Pontosabban nem is a vizelet, hanem az abban esetlegesen leülepedő genny, amiből SEMENNYI nem volt benne. Tanácstalan volt, mi a bajom!? Erre kértem egy hereUH-t, amire ő vixxakérdezett, hogy:

"-- Az Önt megnyugtatná?"... erre én...

"-- Nagy vszséggel le7séges! Vesztenivalónk elvégre nincs vele!"

Rendben. Kiírt kb. 2 hét múlvára egy teljes hereUH-ra, addigra szépen MINDEN FÁJDALMAM -- noha lassan, de -- ELMÚLT! :-o

A hereUH meg csak a spermatokelét erősítette meg, amely nem is a herémen volt rajta, hanem a mellékhere elülső részéből áll ki.

Nem tudom, neked mi le7 a bajod, főleg ennyi infó alapján. Azt mérlegeld, hogy...

_ Ér7te-e vmi behatás a heréidet a futás alatt?

_ Boxert/Száras alsót/Fecskét viseltél-e futás közben? Nem volt vmeik túl bő, laza, vagy szoros, feszes?

_ A herék a futás alatt hogy érezték magukat? Milyen körülmények közt tartottad őket, amíg futottál?

_ Nem húzódott meg a hasizmod odalenn? Izomlázad utána volt a hasadban?

_ WC-n volt-e azóta bélürítés? Akkor nem nyomtad-e meg nagyon a dolgot?

_ Zuhanyzás/Fürdés utána? Túl meleg/hideg víz ill. hirtelen hőfokváltás?

_ Egyébként hány éves vagy?

Üdv: EE

2012. márc. 4. 06:04
 4/6 A kérdező kommentje:
17 vagyok de már sokkal jobb alig fáj
2012. márc. 4. 14:42
 5/6 anonim ***** válasza:

Nekem nyóc... do.Ob

Üdv: EE

2012. márc. 4. 19:11
 6/6 anonim ***** válasza:
Na, hát mégiscsak 9 éves kérdés, de elmúlt, ha még emlékszel rá? :D
2021. márc. 5. 11:27

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!