Mit csináljak? A jobb herém nagyon fáj!
Várjak egy pár napot hátha elmúlik? Nem nagyon szeretnék orvoshoz menni. A szüleimnek sem tudom mit mondjak nagyon nincs kedvem a dokihoz menni.
Amúgy ma fociztunk és szerintem akkor történt valami. A szünetbe kezdett el fájni.
"Nem nagyon szeretnék orvoshoz menni."
Ez nem kedv kérdése! Húzz azonnal a dokihoz!
Vagy a saját egészséged ennyire nem számít neked??
Ma még péntek van,... (holnap már csak sebészet rendel...)
Mit hogyan mondj el?
Nem tudsz fogalmazni, vagy mi? :o
Hány éves vagy?
Hát kérlek PONTOSAN UGYANÚGY, ahogyan azt itt nekünk elmondtad.
"Anya, orvoshoz kell menni! A jobb herém nagyon fáj!"
"Ma fociztunk és szerintem akkor történt valami! A szünetben már fájni kezdett!
Ez olyan nehéz? :o
Nem gondolunk előszöris a legrosszabbra. Okés?
Most mi a helyzet? Fáj vagy valami?
Okés.
A másik az, hogy lehet másoknak elmúlt, de ezzel soha ne érvelj magadnál, mert TE NEM MÁSVALAKI VAGY! TE TE VAGY! NEM MÁS! :o
Ha fáj, nyúlj bele a mélyhűtőbe, és ha van ott vmi zacskós zöldség, pl. zöldborsó, (zöld)bab, franciasaláta-alap vagy vmi ilyesmi, vedd ki, csukd vissza a mirelit ajtaját, amit kivettél egy vékony törölközőbe csavard bele, és gatya le, takard be vele a heréidet! NE KÖZVETLENÜL RAKD RÁ A HERÉKRE TÖRCSI NÉLKÜL, MERT FAGYÁSI SÉRÜLÉSEKET SZENVEDHETSZ! :o
Utána hívd fel anyukád/apukád, és mondd el nekik, hogy jártál így, ahogy nekünk elmondtad. Ne foglalkozz olyan baromságokkal, hogy... "ez most ciki", "kellemetlen", "gáz", "úh, de nem merem", "félek", "szégyellem magam", meg ilyenek! Mondd el ugyanezt, amit nekünk is, és ne a hogyannal törődj, hanem MONDD EL EGYSZERŰEN, ahogy itt is! :o
(Tehát, hogy...
"Anya/Apa! A jobb herém nagyon fáj!"
"Ma fociztunk és szerintem akkor történt valami! A szünetben már fájni kezdett! Jelenleg jegelem egy törölközőbe csavart mirelit _____-val, de továbbra is fáj! Szeretnék orvoshoz menni!")
Ha az orvosnál vagytok, nem kell aggódni, meg fogja nézni, meg fogja vizsgálni, tapintani a heréidet. Lehet most, hogy a heré(i)d érzékeny(ek), ez egy kissé kellemetlen lesz, de te ügyes fiú vagy és ki fogod bírni, mert bátor vagy és nem félsz semmitől! Rendben?
Na, akkor most hívd fel apudat/anyudat, de előtte tégy rá valamit a mirelitből!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!