Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » VÉRpénisz probléma?

VÉRpénisz probléma?

Figyelt kérdés
14 éves vagyok és a péniszem mérete 6 cm álvva 12 cm.. ez nem nagyon zavar mert amikor esiöltözöben látok másokat ott "kidudorodik" az alsogatya nekem meg annyira nem és ezért szégyellös vagyok.. tudom h van a vérpénisz és a huspénisz... most akkor ez vérpénisz ugye? eléggé zavar ez a dolog , mert hiába ilyen természetesen, akkor is már mások egyböl csufolnak az ilyen miatt.. és föleg ha meglát egy lány alsogatyában az meg már .....
2012. márc. 18. 08:59
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

Elég össze-vissza fogalmazol.

"14 éves vagyok és a péniszem mérete 6 cm álvva 12 cm.. ez nem nagyon zavar mert amikor esiöltözöben látok másokat ott "kidudorodik" az alsogatya nekem meg annyira nem és ezért szégyellös vagyok. ... eléggé zavar ez a dolog ," ...NA MOST AKKOR MIAZ AMI ZAVAR ÉS MI NEM? :s

Egyébként a 67%-os "tomika" megint okoskodott...

"De 14 éveseknél még van hogy valaki alacsony növésű,alíg szőrős,vagy csak nem rég kezdett el szőrősődni és ott nem jelenthetjük ki hogy vérpénisze van,hisz ha még alacsony akkor ha elkezd hírtelen nőni akkor előfordul,hogy a pénisze is hirtelen megnő,majd 1-2 év múlva mondhatjuk ezt ki nyíltan."

A pénisz jellege szerintem nem függ és nincs hatással arra,hogy ki milyen magas,mert ez pusztán genetika.Az máskérdés,ha valaki fejletlen még, emiatt nem lehet megállapítani még azt, hogy most az a fütyi milyen!? De ha vannak különbségek (írod, hogy p6m12 cm), akkor abból már azért lehet következtetni bármire.

2012. márc. 23. 11:20
 12/21 anonim ***** válasza:

Akkor végülis nem vagy a korodnál fejlettlenebb,normál fejlettségű vagy,akkor igen valószínűleg vérpéniszed van.

A 83%-osnak nincs teljesen igaza,mert a magasság meg igen is számíthat(ott van a hat szócska mielőtt fére lenne értelmezve) 14 éves korban,mert vannak akik még későnérők,nem egy ilyen haverom volt(tisztára mint egy kis 10-11 éves olyan volt némelyik magasságban és fejlettségben is) és azoknak is kicsi péniszük volt addig amíg be nem indult a serdülés utána utol érték a többieket.Nem mindegy most hiába 14 éves valaki,hogy serdül e már vagy sem és 14 éves kor után is még sokat fejlődhet az ember.

Ezért kérdeztem a fejlettséged fokát,mert van aki még 14-15 évesen is későnérő csupán aztán meg behozza a lemaradást.

De semmi gáz nincs veled,normális,és igaza van a másik írónak hogy állva fog számítani úgyis,meg ahol szerelem is van egy kapcsolatban nem ez lesz a leglényegesebb hogy mekkora.A kicsi is lehet játékos,tudni kell vele bánni.

2012. márc. 23. 19:02
 13/21 anonim ***** válasza:

EE másolat nem vagyok,nem is akarok lenni,mindig is hosszasan fogalmaztam,83%-os,de nem nyalizok senkinek sem.Az hogy érdekli EE-t a téma az tök jó,de tegyen lépéseket és tanuljon tovább ezen a téren akkor,az hogy segít az is jó,ha kérik,ez mind oké.(De az már gáz amikor leírta hogy 13 éves fiúk dumáltak a sex,méret témáról és ismerte őket és ő felhívta, magához és rábeszélte hogy megvizsgálhassaőket,majd megvizsgálta őket.Bocs nem orvos,sima egészségügyis,lehet ápoló,egészségügyi recepciós,műtős fiú és még sorolhatnánk,kiskorút felcsalni hogy a kíváncsiságát a urológiai vizsgáltokkal szemben kielégítse az durva,kiskorút szülői hozzájárulás nélkül rábeszéléssel,úgy hogy nem ők kérték ,ő vette rá őket.Ő maga írta le.Ha kórházba mész ott is orvos vizsgál meg,nem hiába,nem pedig egy sima egészségügyis segítő.Ezen is gondolkodj el,valahol ha szülő tudta nélkül rábeszélnek kiskorúakat hogy menjenek fel,mert ő meg szeretné vizsgálni és a szülő nem tudja,nem is orvosról van szó,sőt orvosnál is ha nem egészségügyi intézményben történik ott sem fogadják ezt el.Ha valaki segítséget kér oké adja meg neki,de más beszélgetésébe belefolyni és rávenni vizsgálatra kis kölyköket akiknek semmi baja az már nem annyira oké.

De nem is pajtizok mint ő,nem kérdezek sokat csak hosszasan írok így semmi hasonlóságot nem látok,vagy utánzást,ennyire nem kell beképzeltnek lenni,hogy azt hiddje bárki is utánozni akarja.

Azt hogy mért tudom a havaromnak kicsi volt,mert sokat parázot amikor kölykök voltunk emiatt,meg amiatt mért olyan mint egy kisgyerek még,és mondtam valószínű későnérő és azt hogy mekkora nem tudom,de kicsi volt maga mondta,de eleve sokszor téma ez a suliba,havaroknál is.Itt is sokan teszik fel még felnőttek,nagykorúak is kíváncsiságból.

Hidd el a te EE-d is mondott olyat amivel sokan nem értettek egyet,amikor pl a haverok együtt maszturbálás téma jött elő,ő meg írta akár egymásét is húzkodják nyugodtan,rájönnek melyik hogyan mennyi idő alatt tud gyorsan elmenni,na ez gáz,totál heterónak meg sem fordul a fejébe,a csajok érdeklik e helyett.

Ne üzengess,mert ez már a sokadig üzengetésed ezért reagáltam már.Hagyjuk egymást békén és EE-t is ebből,mert te vonod bele most,senki nem tökéletes,volt hogy más sem értett veled egyet és azonnal ott is neki támadtál meg a kérdezőnek is.

Elnézést kérek a kérdést feltevő fiútól,hogy ezt ide írtam.Hagyjuk egymást békén,te is segíts,adj tanácsot a kérdezőknek ahogy tudsz más is ezt teszi ilyen egyszerű.Na csá.

2012. márc. 24. 19:01
 14/21 anonim ***** válasza:

Kedves "ízetlen Tomika"!

Megmondom őszintén nem hittem volna, hogy a legutóbbi hisztériázásod után ennyire hamar ugyanott kell folytatnunk, ahol abbahagytad ezt az etikátlan és undorító viselkedést, amit itt a Férfiak Egészségében tanúsítasz! Lehet hogy te ezt nem érzed amit csinálsz gáznak, ez arra utal, hogy nincs önkritikád, ahogyan a kritikát eleve rosszul viseled, de nemcsak tőlem, hanem másoktól is.

És igen,... KOPPINTASZ BAZ+! Már mások is mondták nekem is, neked is, sőt, ha jól emlékszem élesen bíráltak is téged emiatt egy topikban, s ha most nem ír rám vki, akkor nem lettem volna kénytelen megint idejönni. Nem elég, hogy kiforgatod az irományaimat, s átalakítod a te szájízedre, hogy aztán úgy szúrd be, s azzal etesd a kérdezőket, még rágalmazol is! És ezt sajnos már megintcsak nem hagyhatom figyelmen kívül. Mert a másolásra továbbra sem adtam neked engedélyt, a viselkedésed rólam, meg egyenesen felháborító! >>:-o

"(De az már gáz amikor leírta hogy 13 éves fiúk dumáltak a sex,méret témáról és ismerte őket és ő felhívta, magához és rábeszélte hogy megvizsgálhassaőket,majd megvizsgálta őket.Bocs nem orvos,sima egészségügyis,lehet ápoló,egészségügyi recepciós,műtős fiú és még sorolhatnánk,kiskorút felcsalni hogy a kíváncsiságát a urológiai vizsgáltokkal szemben kielégítse az durva,kiskorút szülői hozzájárulás nélkül rábeszéléssel,úgy hogy nem ők kérték ,ő vette rá őket."

__ Te talán ennyire ismersz engem, hogy ennyire okos vagy velem kapcsolatban?

__ Mit tudsz te egyáltalán rólam? Mert lefogadom ez csak egy kis részlete az egésznek, és ahogyan engem beállítasz te ebben az már erősen kimeríti a nyilvános rágalmazás fogalmát. Nem vagyok pedofil, mégha így is állítasz be engem, ami elég nagy szemétség a részedről! >>:-O

És megígérted azt is,... nem nekem, hanem más usereknek, hogy vixxafogod magad... ehhez képest mit csinálsz??

__ S mit tudsz te erről az esetről, amit te most itt nekünk beidéztél? (Szúrd csak be a topikot, amiben ezt leírtam!) Mert ez eléggé kisarkított részlete ennek az egésznek!

__ Ja igen,... és mit tudsz te az általad leírt s kisarkított esemény részleteiről, s körülményeiről? Ennyire tudod, hogy ez az egész hol és hogyan történt, ki mit csinált, hogy viselkedett...stb., közben ott se voltál?

__ Na és abból, ha én vmit leírok segítő célzattal, te abból pedofilnak írsz körül (nem mondod ki, de utalsz rá), s egyből már azt is veszed le, hogy az is vagyok? Te ítélkezel, te szólsz meg, aki nem is ismer, csak itt kényelmesen csemegézve okoskodik mindabból, amit eléje tálalok?

"de tegyen lépéseket és tanuljon tovább ezen a téren akkor,az hogy segít az is jó,ha kérik,ez mind oké."

__ Nem elég, hogy fogalmazni nem tudsz baz+, de még nekem osztogatsz itt tanácsokat, mit tegyek és mit ne, holott voltaképpen engem koppintasz! Nem érzed te ezt egy csöppet sem szánalmasnak???

"De nem is pajtizok mint ő,nem kérdezek sokat csak hosszasan írok így semmi hasonlóságot nem látok,vagy utánzást,ennyire nem kell beképzeltnek lenni,hogy azt hiddje bárki is utánozni akarja. "

__ Le7, hogy te nem pajtizol, de a stílusomat próbálod koppintani, amit írok annak is csak egy részét szeded ki, és azt forgatod át értelmetlenségbe. Közben makacs és önfejű egy faxkalap vagy, nem értesz a szép szóból, sem a kérésekből, amit ígérsz, vállalsz nem tartod be.

És persze nem utolsósorban azt sem látod be, hogy ez az egész neked, amit itt művelsz qrvára nem megy neked, de azért nyomod rendesen! Rágalmazni azt bezzeg tudsz baz+!

Leírtad magad, de emberként és nemcsak előttem!!! >>:-o

Az ilyen faxokért mint te, utálok időnként idejönni, mert

1xűen amit művelsz, az qrvára gáz, és még gázabb az, hogy mindig texel vmi olyasmit, hogy foglalkoznom kelljen vele.

Baz+, ha én nemvok, te sem okoskodsz itt! >>:-o

Üdv: EE

2012. márc. 24. 21:47
 15/21 anonim ***** válasza:

EE!

Nem pedofiloztalak le,egy szóval sem mondtam/írtam ide(annyit írtam számomra nem oké,ha egészséges valaki,de ha gyerek se,hogy szülő tudta nélkül nem orvos személy,nem egészségügyi intézményben ilyen fajta vizsgálatot végezen.Ha szóban segít,tanácsot ad az oké).A pedofilia és a túlbuzgoság betegségekkel kapcsolatban két külön fogalom.Nem tudom mindenhez mért kell a pedofiliát felhozni,amikor fiatalok(lányok főként) írogattak orvosi vizsgálatoknál is hogy nem szívesen vetkőznek le,akkor is mindjárt ezzel jöttek elő.Na ezt utálom.

Nem mondtam,hogy pedofil lennél,nem is céloztam rád!

Azt is elismertem hogy jó ha tudsz tanácsot adni,segíteni,de leírtam azt is mi az a rész amivel már nem értek egyet.

Itt a barátod kever mostanában írogat,ne az én írásomra reagáljon,probáljon vitát kiváltani,mert tudja jól egy idő után mindenki ha folyton,többször rá célozva írogatnak előbb-utóbb vita lesz,tudta jól előbb-utóbb reagálok rá.A kérdező kérdésére válaszoljon,írja le hogy mit tud,mit tapasztalt,adjon tanácsot,ne mások válaszát lesegesse és oktassa ki(másoknál is többször tette ezt)

De ő is visszavehetne mert nem egyszer más válaszolók írására,a kérdezőjére is haragosan reagált.

Régóta nem reagáltam semmire sem veled kapcsolatban,viszont már elég sokszor nem bírtad ki,hogy ha valahova írtam ne írogass,ne kötekedj,ne reagálj és a haverod úgyanezt teszi.

Itt ti kezditek a kötekedést.De rajtad kívül 2 haverod az aki itt csinálja értelmetlenül a feszültséget,korábban is az a kettő problémázod velem kapcsolatban is.

Semmi hasonlóság a hosszú írásomon kívül nincs bennünk,nem kérdezgetek sokat,ha még sem válaszol a kérdező nem reagálok rá,mint ahogy te,nem teszek fel ezernyi kérdést,vagy ha műtéte volt valakinek ott sem kérdezgetek a legapróbb részletekre rá,és ha nem válaszol akkor sem leszek dühös.Mert nem egy válaszodnál volt,hogy érezni lehetet mért nem válaszol a kérdező,mért nem írja le mit csinált az orvos,milyen kenőcsőt adott.Érezni lehetet,hogy dühít.Na semmi ilyet nem szoktam csinálni,szóval ezt a hasonlóságot felejtd már el.

Szerintem itt fejezzük be,és te se reagálj az én válaszaimra,ne kezd fikázásba(ez utóbbit már többször megtetted mostanában,de elengedtem a fülem mellett,de csak egy ideig van ez így.)Amíg ezt a fikázásokat nem tetted meg,amíg a haverod sem kezdett is a kötezkedésbe nem is reagáltam semmire se,addig meg voltunk itt.

Itt fejezzük be!Én nem reagáltam ez idáig az általad rólam írtakra,de nálam is van egy határ.Itt is megnézheted mindjárt rohant a keverő haver hozzád,ahelyett hogy ő is vállalta volna hogy a vita rajta is múlott(mostanság sok reagálást tett felém más kérdéseknél is,szerintem élvezi hogy ha vita alakul ki,aztán Pilátus módján mossa a kezeit,nem épp ártatlan ő sem a vitákban.)

Megsérteni nem akartalak,pedofilnak nem tartalak,nem is mondtam,vagy írtam le ilyet(azt írtam le hogy szerinem van amikor már túlbuzgó vagy,/itt a kissrácok esetére gondolok,kikeresni nem tudom,de csak kb ennyit írtál róluk,az esetről,a lényeg az volt amit írtál,hogy kamaszok voltak,az egyiknek igen kicsi volt ahogy írtad tartott is tőle mit gondolsz majd,a másiknak meg korának megfelelő méret,aztán leírtad,hogy 2 év múlva újra megnézed őket és mekkorát nőt neki ezt el is ismerem,ahhoz továbbra tartom magam kiskorút szülő tudta nélkül ne vizsgálgasson senki,hacsak nem orvos az/meg van olyan ami számodra belfér a heteroknál, mások számára meg nem ,hiába értenek veled sok mindenbe egyet, nyomatékosan mégegyszer leírom ide neked,de akkor te se sértegess,provokálj.

Nem ismerlek igaz,de te se,csak akkor reagálok akkor is egy idő után,ha már többszöri kötözködés,okoskodás megy velem kapcsolatban részedről,vagy haverodéról.

Egészségügyis dolgozó sok mindenki lehet,tág fogalom,ezért is írtam,nem orvos vagy,ezt leszögezted,azt is hogy érdekel a téma,utána olvasol és így adsz tanácsot és segítesz,ha kell,ezt becsülöm is és mivel sose írtad le pontosan mi is vagy arra reagáltam,hogy mi minden lehetsz/lehetsz ápoló,assziszens,műtős fiú,van egészségügyiseknél is van recepciós,vagy akik a körzeti orvosoknál a recepteket írják fel,nem vesznek részt vizsgálatnál,azt hogy milyen asszisztensek ők nem tudom,gyógyszerész asszisztens./

Szerintem mindketten fogjuk vissza magunk(létszi ne írogassd és olvasgasd és elemezgesd folyton az írásaim hibát kereve benne,mert minden válaszolóban akkor találni fogsz és akkor meg tudunk itt problémák nélkül lennei) és a haverod is hagyja abba hogy kötözködni próbáljon.

2012. márc. 25. 12:14
 16/21 anonim ***** válasza:

Kérdezőtől elnézést mégegyszer is!

Nem szeretnék reagálni a többi írásotokra ,nem kell egymásnak írogatni,szerintem mindenkinek az lenne a legjobb.

2012. márc. 25. 12:22
 17/21 anonim ***** válasza:

http://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__ferfiak-egeszsege__2..

Na EE ebben írod le az általam említett esetet,nem volt könnyű megkeresni.nem írsz arról,hogy szülői kérésre történt volna a vizsgált,és így elég féreérthető az egész,mért is került sor,ki kérte,mert a nagyszülő sem szülője a srácnak.

Ide másoltam,de utána felejtsük el egymást megint egy jó időre,ha van hozzá kommented elolvasom,de utána hagyagoljuk egymást ha lehet,én sem írogatok,de te se írogass.

2012. márc. 25. 12:43
 18/21 anonim ***** válasza:

Hhah. Nem pedofiloz le "NYÍLTAN", de azért szépen körülírja, ráadásul kiforgatja azokat a dolgokat, amik az általa(!) belinkelt topikban szerepel,... Ezen felül, írni, fogalmazni nem tud, de azért tanácsokat osztogat, és dirigál, ő akarja megmondani, hogy mit igen, és mit ne csináljak...! Hábbexarok baz+!

Nem lepődtem meg rajtad, most is mint mindig terelsz, hárítod magadról a felelősséget! Rendszeresen látom miket művelsz, és NEMCSAK ÉN mondtam már, hogy amit írsz, azt én már leírtam egyszer, csak nem így, így meg, ahogy te leírod a valóságtartalma annak erősen lecsökken! Előbb inkább söpörnél baz+ a saját házad táján!!! >>:-O

A topikban is, amit belinkeltél, amit kifogásolsz a srácokkal kapcsolatban, HOL VAN OTT, HOGY RÁBEXÉLTEM TE BETEG?? HOL VAN OTT, HOGY VALAKIJE NEM TUDTA? És hogy a vizsgálat időpontjában én hány éves voltam pl? Elárulnád?

Ja igen,... és HOL VAN AZ LEÍRVA A MÁSIK TOPIKBAN, HOGY..."kiskorút felcsalni hogy a kíváncsiságát a urológiai vizsgáltokkal szemben kielégítse"?? HOL VAN AZ, HOGY FELCSALTAM MAGAMHOZ, ÉS HOGY MI CÉLBÓL "CSALTAM FEL"??? (Egyébként nem így történt...)

Én, amit leírok, azért vállalom a felelősséget, és olyan dolgot meg nem teszek, amely vixxaélésnek minősül a másik bizalmában. A többi kommentelőt sem zavarta akkori írásom, nem minősítették. Ezzel szemben te belegázolsz a másikba, jól megtiprod, majd ahogy azt most is teszed, csak mentegetőzől, hogy "én csak ezt mondtam, én csak azt javasoltam...!" Micsoda gyáva féreg vagy te! Nem nyúl,... FÉREG! >>:-o

Átolvastam a másik kommentelő reagálásait, és egyetértek vele, mert a pénisz genetikailag programozott jellege (vérpénisz/húspénisz) a serdülőkori fejlődést követően válik nyilvánvalóvá, és NEM függ a testmagasságtól, erre nézve kutatások is vannak orvosi szaklapokban, amelyek ezt alátámasztják! Magyarul,... MEGINT TE ÍRTÁL HÜLYESÉGET, Tomika! Csak te ezt MEGINT nem vexed észre!

"viszont már elég sokszor nem bírtad ki,hogy ha valahova írtam ne írogass,ne kötekedj,ne reagálj és a haverod úgyanezt teszi. 

Itt ti kezditek a kötekedést.De rajtad kívül 2 haverod az aki itt csinálja értelmetlenül a feszültséget,korábban is az a kettő problémázod velem kapcsolatban is."

"Itt is megnézheted mindjárt rohant a keverő haver hozzád"

__ Ó, hóógynee! Én is biztos magamtól kerültem pont ebbe a topikba, és kezdtem el veled kötekedni mi? Ne nézzéé'máá' madárnak, hülyegyerek! TE KEVERTÉL IDE ENGEM BAZ+! :-o

Én nem tudtam, mi zajlik itt, amíg vki MSN-en, vki >>priviben nem jelzett rám, hogy gáz van, mert pedofiloznak, ill. "tomika akcióban". Elhixed, hogy qrvára nem volt kedvem reagálni a szokásos baromságaidra??

És honnan veszed azt, hogy 83%-os... "haver" ...írt rám? Talán ismered őt? Vagy tudod ezt bizonyítani? NEM!

"Szerintem itt fejezzük be,és te se reagálj az én válaszaimra,ne kezd fikázásba(ez utóbbit már többször megtetted mostanában,de elengedtem a fülem mellett,de csak egy ideig van ez így.)"

"Itt fejezzük be!Én nem reagáltam ez idáig az általad rólam írtakra,"

__ Én nem vagyok "hülyetomika", akinek mindent 2x kő elmdani, de annak ellenére sem érti meg, s fogja fel a borsónyi kis agyával, mi a szitu. A vitát meg nem én kezdtem, de ahogy vixxaolvastam, a 83%-os kommentelő is csak a hülyeségeidre reagált.

"Megsérteni nem akartalak"

__ De azért mégis megtetted,... nemde?

"Egészségügyis dolgozó sok mindenki lehet,tág fogalom,""...lehet ápoló,egészségügyi recepciós (x-D),műtős fiú..."

_ Majd biztos magyarázkodni fogok egy ilyen kis xarkeverőnek, mint te! Mi? Elégedj meg annyival, hogy értek hozzá, nem úgy mint te, szóval fejezd be az itteni, mert most már nem 1xűen egyetlen határt léptél át hanem eddig már RENGETEGET, beleértve az emberség és etika határát is!!! >>:-O

Emberből NULLA VAGY, szűklátókörű, makacs, önfejű, de legeslegfőbbképpen ossstobaa! Húzz el innen a francba, mert mindenki unja már a műbalhéidat, és mindenkinek ELEGE VAN BELŐLED, de LEGFŐBBKÉPPEN NEKEM!

Amúgy meg húzz vixxa mindenekelőtt az iskolapadba, húzd be füled-farkad, és figyelj a tanórán baz+, mert sem helyesen írni, sem helyesen, és közért7ően fogalmazni nem tudsz!

2012. márc. 25. 17:15
 19/21 anonim ***** válasza:

>... Ja igen,... és még azt is felajánlottam még régebben, hogy akinek bármi gondja van, vagy bármit nem ért az >>priviben kérdezze meg. Ezzel szemben te kibaxottul sokat nem ért7sz, de azért mégsem kérdezed meg, csak tényként állítasz, jelentesz ki dolgokat tökre felelőtlenül, nem bexélve arról mennyi kárt okozol az embereknek ezzel! De azért csak nem >>privizel rám mielőtt állítasz vmit, hogy helyes-e, arról nem is bexélve hogy itt nyilvánosan teregeted ki a baromságaidat, ahelyett, hogy -- mégha lenne is értelmük, azok, ill. a mondvacsinált nézeteltéréseid megvitatását >>priviben kezdeményezted volna. Lejáratni próbálsz mások előtt már mióta, ahogyan azt az irományaim lényegi 

lekoppintásával, ferdítésével is texed, s ha ezt neked bárki megjegyzi, nem csinálsz mást, csak hárítod a felelősséget.

Ezen lépéseiddel, tetteiddel önmagadat minősítetted, hülyetomika!

Üdv: EE

2012. márc. 25. 17:24
 20/21 anonim válasza:

"Hidd el a te EE-d is mondott olyat amivel sokan nem értettek egyet,amikor pl a haverok együtt maszturbálás téma jött elő,ő meg írta akár egymásét is húzkodják nyugodtan,rájönnek melyik hogyan mennyi idő alatt tud gyorsan elmenni,na ez gáz,totál heterónak meg sem fordul a fejébe,a csajok érdeklik e helyett."

Szerintem semmi gond nincs azzal, ha a nemi érés során a serdülő (még gyerek akár fiú, akár lány), kíváncsi, miden rendben zajlik-e vele, körülötte.

Sigmund Freud elmélete a következő Pszichoszexuális szakaszokat különbözteti meg:

0-1 év : orális szakasz

(mindent a szájba venni, a száj az elsődleges örömforrás)

1-2 év: anális szakasz

(széklet visszatartása-elengedése mint örömforrás)

3-6 év: fallikus szakasz

(az örömforrás a nemi szervek simogatása + az ödipális komlexus és a kasztrációs szorongás is ide jön, ha fellép)

7-12 év: latencia

(szexuális szempontból nyugodt korszak)

12-x év = serdülőkor: genitális szakasz

(a felnőtt szexualitás éretté válásának szakasza, ahol a legfőbb kérdés a nemi szervek köré gyűlik)

Én is jártam le a haverokkal csoportosan maszturbálni, vagy néztem velük együtt pornót és úgy vertük ki - persze nem egymásnak, bár biztos akad már rá példa, nem tudom. A lényeg tulajdonképpen az volt, hogy kíváncsiak voltunk mindenre ami a farkunk körül zajlott - IGEN, arra is, hogy néz ki a másiké, hogy működik, mennyiben tér el a sajáttól; stb. Pontosan a kíváncsiság az, ami mérvadó ezekben az esetekben, lehet hogy történik olykor olyasmi, amire aztán nem szívesen emlékszik vissza senki. De ez normális, senki nem lesz homokos ettől, csak senki sem reklámozza, mert nincs rá szükség.

2012. márc. 25. 22:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!