VÉRpénisz probléma?
Szia! Ez a nadrágdudorodós dolog szerintem hülyeség. Nekem sincs nagy farkam normál állapotban, és én is rosszul éreztem magam emiatt, meg figyeltem mások dudorodását, majd rájöttem, hogy a sajátodat nem úgy látod...
Egyébként is még csak 14 éves vagy, még sokat nőhet, és nem is az számít, hogy normál állapotban mekkora, sőt az sem, hogy állva mekkora, mert már a mostani méreteddel is ki tudnál elégíteni egy lányt. A lényeg a technika, amit megtanulni még ráérsz, még fiatal vagy.
Most még csak hokizz sokat, próbáld meg minél inkább elnyújtani az idejét, és akkor nem lesz semmi gond!
22f
Még fiatal vagy így ahhoz hogy feltétlenül kimondjuk hogy neked is vérpéniszed van ahhoz tudnunk kellene,hogy milyen fejlettségű vagy egyébként.De akinek alapállapotban kicsi van és ha áll akkor sokszorosára nő annak vérpénisze van.
De 14 éveseknél még van hogy valaki alacsony növésű,alíg szőrős,vagy csak nem rég kezdett el szőrősődni és ott nem jelenthetjük ki hogy vérpénisze van,hisz ha még alacsony akkor ha elkezd hírtelen nőni akkor előfordul,hogy a pénisze is hirtelen megnő,majd 1-2 év múlva mondhatjuk ezt ki nyíltan.
A többiekkel meg ne foglalkozz,14 évesen meg nem kell alsógatyában mutatkozni csajok előtt,vannak igen jó úszó rövid nadrágok is nyáron,menők,és később középsuliba meg ha találsz egy helyes lányt akkor téged fog szeretni és elfog fogadni,lányoknál is vannak kis mellűek.
Szia! Egy kicsit utánakerestem, és találtam egy topikot, amiben találsz némi választ.
http://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__ferfiak-egeszsege__1..
De szerintem vérpéniszed van, mert vannak különbségek a méretek között. Azonban nem a méret számít, hanem a működőképesség és a technika, a fejlettség. A többi hülye meg csak ugasson...
Az a csaj pedig nem szerelmes beléd, akinek csak a fütykösöd kell,... szóval ne zavartasd magad! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!