Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Pénisz probléma (bővebben lent)?

Pénisz probléma (bővebben lent)?

Figyelt kérdés

Az van, hogy piros a makkom vége és kicsit olyan mint ha kifordult volna (nem tudok rá jobb szót). Másoknak is ilyen vagy csak nekem? Mi ez, valami gyulladás? Orvoshoz nem akarok menni, tudtok valami krémet vagy valamit ami jó erre? Légyszi csak értelmes válaszokat.

15/F

2012. márc. 15. 21:05
 1/4 anonim ***** válasza:
Be van gyulladva. Chlorocid-dal kenegesd naponta kétszer. És persze rendszeresen tisztítsd le.
2012. márc. 18. 09:41
 2/4 anonim válasza:
Én is gyulladásra tippelek, nem maszturbáltál túl sokat? Esetleg lehet attól, de lehet rengeteg más dolog is.
2012. márc. 18. 21:35
 3/4 A kérdező kommentje:
Nem hiszem, hogy attól mert 2 naponta csak 1-szer szoktam.
2012. márc. 19. 16:02
 4/4 anonim válasza:
Akkor go az urológia. Azonnal hívd fel őket, ha eddig nem tetted, és egyeztess egy időpontot, ha nem akarod egyedül szólj anyudnak vagy apudnak, de mindenképp menny el urológushoz.Kínos elmenni az urológiára, de más megoldás nincs, ne várd, hogy magától elmúljon, és, hogy majd amik otthon vannak kenőcsök, azokkal kenegeted, semmi ilyesmi, MINDENKÉPP UROLÓGIA!!!!!
2012. márc. 20. 19:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!