Lesz valami gond? 14 éves srác vagyok és már 4 éve maszturbálok és hetente 2-3 alkalommal lehet ebböl valami gond a nemiszervemel? FONTOS
Ha normálisan és ésszerűen csinálod naponta akár többször is akkor nem lesz bajod.Tehát ne durván húzkod vagy erőltesd,ha bármi változást észrevennél akkor meg függeszd fel kis időre.
Ezt úgy értem hogy ne durván, hallani lehetett már olyanról amikor valaki szinte már durván húzkodta és elszakadt a féke végül,vagy olyan durván húzkodta a fitymát hogy az vérzet egy kicsit.Vagy már a sok maszturbálástól berepedezett a makkja.Szóval vannak extrém esetek is.
De nyugi masztrubálj nyugodtan,nem lesz tőle baja,ha normális keretek között csinálod,a heti 2-3 alkalom meg normális.Van aki naponta csinálja,csak mint írtam nem erőltetve kell csinálni,van aki annyiar ráfeszül,hogy aztán meg megsérül.
Bár te is elég korán kezdted,n em tudom ez mennyire jó,mert állítólag aki túl korán kezdi a pubertás előtt 12 éves kor előtt azoknál van hogy később lesz spermájuk,vagy gyakori magömlésük lesz.
Neked már ha normál fejlettségű és magasságú vagy akkor szőrnek is 12-13 éves korodtól és elvileg spermának is kellene lennie.De a korai hokizás elvileg ezt befolyásolhatja.De ez sem gáz,legkésőbb 16 éves kora mindenképp kell hogy legyen spermád,ez a legkésőbbi időpont ami még orvosilag is elfogadható.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!