Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Miért lehet gond reggelente a...

Miért lehet gond reggelente a szex?

Figyelt kérdés
Húszas éveim elején járok, eddig nem volt különösebb problémám ilyen téren,de egy ideje már reggelente, nem tudom végig vinni saját részről az aktust. Éjjelente semmi gond, bár mostanában előfordult, hogy sokkal tovább tartott a dolog mint szerettem volna. Előre is köszi a válaszokat.
2012. jan. 31. 16:05
 1/4 László22 válasza:
Elégé furcsán fogalmaztál, szóval most mi a baj lelankad aktus közben? Vagy nem tudsz egyáltalán elmenni? Vagy mi a helyzet? Nem értem. Ha igen az is sok mindentől lehet, a barátnődtől vagy te görcsölsz, vagy éppen nem reggel kéne mert fáradt vagy, te tudod mi lehet a baj.
2012. febr. 1. 09:15
 2/4 anonim ***** válasza:

ismerős a dolog...

az a helyzet, hogy férfi ide, férfi oda, neked is van egy biológiai órád...délután, este, de akár éjjel is igazi bika vagy, reggel, délelőtt meg semmi...ez nem baj...

esetleg lehet, hogy észre sem veszed a stresszes állapotod...izgulsz a délelőtt miatt valamiért..

kérdés, hogy a partnered mennyire hoz lázba, segít-e...ha csak ráugrasz, mert muszáj, az nem sikerül mindig...

2012. febr. 2. 17:46
 3/4 A kérdező kommentje:
köszi a választ én is erre a "biológiai" órára gondoltam, mert barátnőmre semmi panasz nem lehet és nagyon megértően kezeli az egész helyzetet
2012. febr. 3. 09:46
 4/4 anonim ***** válasza:
Fáradság...
2012. febr. 6. 13:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!