Az mitől lehet, hogy a fitymaszűkületem egyik napról a másikra kicsit szűkebb lett, és nagyon vékonyan hámlik a makkom?
hány éves vagy? használod másra is?
nem árt tisztán tartani, zuhany alatt egy jó recska...
Hali!
Ha csak fitymaszűkületről szólna a kérdésed, még könnyebben tudnék megoldást javasolni, azonban így sztem minél hamarabb, akár még ma el kéne menned a bőr- és nemibeteg gondozóba, mert ez vmiféle kórokozó (esetleg gombás) fertőzést sejtet, amely miatt az amúgy is beszűkült fitymád nem is csoda hogy kiszikkad, rugalmatlanná válik, akár csíp is, ég is. (föld is.) ( :-D )
Ne kapásból a sok tudatlan hülye divatpéldáját kövesd, és rohanj a Canesten-kenőcshöz, hanem menj el a bőr- és nemibeteg gondozóba! Ha a fertőzés lecseng, a fitymád ismét kijebb tágul majd, persze jó lenne, ha addig is törekednél arra, hogy a fitymádat folytonosan, egész nap a makk mögött hátrahúzva tartsd, a lecsengést követően még legalább 1 hétig! (a levegőt és a szárazságot utálják a fertőzések.)
Remélem használ6ó segítséget adtam.
Üdv: EE
>...Ja igen...
ÉS SZEX NUKU!
Barátnődet sem ártana megnézetni egy nőgyógyásszal/vagy uott, ahová tégedet is küldtelek! :-o
Nem hinném, és az sem biztos, hogy ő (a) ludas ebben.
Ha a hüvelyflórája felborult, az elvileg okoz6ja a hüvelygomba a candida elszaporodását. Arról sem biztos, hogy a bnőd tudná, ha lappangna benne vmi, abban az esetben sem, ha hű volt hozzád.
Azonban TE is összeszed7ted vhonnan, és lappang6ott benned egy ideig, ami most vmi miatt kijött.
Ezek necces kérdések, és attól még hogy az egyik félnél vannak tünetek a másiknál nincs az nem azt jelenti, hogy valaki félrekefélt. Elég csak vmeikőtöknél felborulnia az egyensúlynak.
Semmi szex, és mindkettőtöket kivizsgáltatni mielőbb!
"Nem gondolnám, hogy volt ilyen amúgy, de majd megdumálom, hogy Ő magának nem-e tapasztal bármit is..."
_ Nem biztos, hogy ő tapasztal magánál bármit is, mert vannak olyan kórokozók, amelyek akár éveken xtül is lappang6nak bennetek anélkül, hogy tudnátok róla. A helyedben én sem gondolnám, hanem inkább elmennék magamat részletes laborral, kenetvétellel kivizsgáltatni a bőr- és nemibeteg-gondozóba, és megkérném a barátnőmet is, hogy legyen szíves és ő is vizsgáltassa ki magát a KETTŐNK érdekében.
Tehát ne passzolgassátok át-vixxa 1másnak, ha LAPPANG vmi vmeikőtökben, hanem IRÁNY A BŐR- ÉS NEMIBETEG-GONDOZÓ és JÁRJATOK UTÁNA! :-o
Am. nincs mit! ;-D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!