Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Faggyúmirigyek vennak a...

Faggyúmirigyek vennak a péniszemen, valaki valami gyógymódot ismer?

Figyelt kérdés
14 éves koromban jelentek meg, azóta egyre több, sok minedennel próbálkoztam, de nem segít. Előre is köszi a segítséget.
2009. jún. 1. 18:27
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Erre a kérdésre én is kváncsi lennék, mert én 14 éves vagyok, és nekem is tele van a péniszem ilyen....."zsírmirigyekkel"..:S
2009. jún. 1. 18:33
 2/13 anonim ***** válasza:
Sziasztok! nekem is van rajta pár.17 vagyok, nekem is 14 éves korom körül jöttek,azóta se múltak el.legalább most már tom,hogy nem vagyok egyedül.de amúgy én úgy tudom,hogy nem lehet vele semmit kezdeni
2009. jún. 1. 18:35
 3/13 A kérdező kommentje:
Gondolom titeket is zavar. Voltatok vele bőrgyógyásznál?
2009. jún. 1. 18:38
 4/13 anonim ***** válasza:

és rendesen ki lehet nyomni mint egy pattanást?

nem gúnyból kérdezem, hanem még nem is hallottam ilyenről

2009. jún. 1. 18:52
 5/13 anonim ***** válasza:
Amúgy a héten én is ezt a kérdést tettem fel, és nekem aztírták, hogy ez nem egy betegség, nem kell aggódni!
2009. jún. 1. 18:55
 6/13 A kérdező kommentje:
Nem lehet kinyomni, mert nem be van gyulladva, mint a pattanás, hanem ott van maga a mirigy, ott nem kéne lennie, emiatt a bőrből kitüremkedik. Olyan ott a bőr, mintha rücskös óvszert tapogatnál.
2009. jún. 1. 19:03
 7/13 anonim ***** válasza:
érdekes, és nem lehet kezelni?
2009. jún. 1. 19:34
 8/13 anonim ***** válasza:
Meglepődnétek mennyire nem vagytok egyedül! Nekem is kb 14 éves korom óta megvan, most 21 vagyok, azóta volt már pár kapcsolatom, egyikőjüket sem zavarta, ha elmondtam miről van szó... Azonban tény, hogy én is szívesen megválnék tőle, ezért én urulógushoz mentem. A válasz a szokásos, ez nem betegség! Esetleg figyeljek jobban a higiéniára, amit majdnemhogy sértésnek vettem, mert ezzel aztán tényleg nincs bajom, napi két fürdéssel:D (sokat biciklizek). Aztán, volt egy barátom, akinek ugyanez volt a baja, elment bőrgyúgyászhoz, ahol lézerrel leégették a kis mirigyeket, de mire rendbejött addigra aztmondta, hogy ezerszer inkább a pöttyök, mert sokáig kellett gyógyulnia, kicsit heges lett, másfelöl pedig minden merevedésnél húzódott és fájt, ami kamasz korban gáz, nemkicsit :D Na szóval összességében, jó lenne valami alternatív megoldás, ha tud valaki, azzal sok embernek segítene!
2009. jún. 1. 19:56
 9/13 A kérdező kommentje:
Engem főképp az zavar, hogy mostanra(22 éves vagyok) már a péniszem 60%-án van, van még így valaki?
2009. jún. 1. 21:34
 10/13 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok, nekem csak a makk peremén, mondjuk 3sorban.
2009. jún. 1. 23:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!