Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Faggyúmirigyek vannak a...

Faggyúmirigyek vannak a péniszemen mit tudnék kezdeni ellenek?

Figyelt kérdés
11darab van a péniszem mindkét oldalán ezen kívül a szőrzetem alatt is fel van duzzadva (csak a péniszem szőrzeténél), és némelyikből genny/faggyú jön szinte mindegyikből, de a szeméremdombomon egy sincsen. Mit tudnék kezdeni? (nagyon undorítónak tartam, és 10éves korom óta ott vannak, akkor kezdett szőrösödni)
2011. júl. 21. 14:31
 1/4 anonim válasza:
Tudom, hülyén hangzik, de tudnál róla mutatni egy képet? Mert nem tudom elképzelni... Am most mennyi vagy?
2011. júl. 21. 15:01
 2/4 anonim ***** válasza:
Orvos-kozmetikai kérdés, esztétikai probléma. Menj bőrgyógyászhoz, ő vagy megcsinálja, vagy elirányít egy másik dokihoz.
2011. júl. 21. 15:04
 3/4 anonim válasza:
És orvos előtt vegye elő? Sztem szüleivel beszéljen...
2011. júl. 21. 15:07
 4/4 anonim ***** válasza:
21%
szerintem menj be a legközelebbi óvodába, és ott mutasd meg a kisgyerekeknek XD a gyermek logika hamarabb kitalálja mi a baj XD
2011. júl. 21. 17:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!