Van valami baj?

Figyelt kérdés
14 éves fiú vagyok és a péniszem ,a makkom lila szinű... ez természzetes ilyen korban??Kiskoromban volt 1x amikor összevesztem barátommal és nagyon rugdosta a péniszem de sztem ennek semmi köze hozzá... és én öszintén a mérettel sem vagyok megelégedve alapállapotban ilyen 6-7 cm és az öltözöben is a boxeremen se látszik nagyon ugy semmi.ez normális ilyen korban?
2012. febr. 1. 15:02
 1/2 anonim ***** válasza:

Természetes, ne aggódj.

És ne méregesd, teljesen normális vagy és normálisan fejlődsz.

Később se méregesd, nem a méret a lényeg, hanem az öröm, amit okozol vele. A méricskélésből lesz az összehasonlítgatás, a versengés, aminek csak egy győztese lehet, a többi vesztes. Már aki részt vesz a játékban. A lányokat meg úgyis az érdekli, hogy mit tudsz vele, a méret csak akkor számít, ha nem tudsz örömet okozni vele.

2012. febr. 6. 09:51
 2/2 anonim ***** válasza:

@ előző

Bocs, de okozni CSAK FÁJDALMAT szokás, vagy valami kellemetlen dolgot. Örömöt, kellemes meglepetést nem könnyű dolog elérni, megSZEREZNI, de ha sikerül, az annál jobb, s kellemesebb.

@ Kérdező

A rugdosás az mikor volt már? Semmi köze nincs hozzá, az felnőttkorig alapállapotban is sokkal lilább, szóval ez alapból természetes, 14 évesen meg mit vársz te még!? Nem vagy még felnőtt, várj türelemmel! És nem is az alapállapot számít, hanem az, ha merev. Hamarosan meg fog az nőni magától, de addig várj türelemmel! De ha mégsem, akkor sincs nagy gond, mert a csajok G-pontja is csak 5 centire van a punci bejáratától fel a has felé, és vannak csajok akik imádják a kis fütyit!

Ahelyett hogy ilyesmiken agyalnál tökfölöslegesen inkább WoWozzál vagy inkább sportolj, ez utóbbi legalább fejleszt is nem kockultat...

2012. febr. 9. 07:03

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!