Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Hogyan zajlik egy perverz...

Hogyan zajlik egy perverz suli doki vizsgálat?

Figyelt kérdés

egy előző kérdés kapcsán merült fel bennem...

behívnak külön-külön egy szobába és vetkőztetnek le? vagy az egész osztály elött? O.O???

mik történnek ott? ^^

2009. máj. 31. 11:28
1 2 3 4
 21/35 A kérdező kommentje:

tökmind1, mindenki véleménye fontos......

de krisztián megmondja a frankót..

2009. jún. 1. 22:55
 22/35 anonim ***** válasza:
65%

Hova jutottunk?

Már lassan az orvos is perelhető egy alapos vizsgálat miatt PEDOFILIÁVAL? vagy zaklatással.

Akkor Én is feljelentem a dokit, mert megujjazott aranyér vizsgálatkor. A rohadt bu*i.

2009. jún. 2. 08:42
 23/35 anonim ***** válasza:
43%

Igaza van az utolsónak. Szánalom, hogy egyes kislányok mindent személyes sértésnek vesznek, ha az orvos hozzáér a mellükhöz, urambocsá' a nemi szervükhöz, az már perverzió nekik... EZ A DOLGA, különben meg igencsak nagy beképzeltségre vall, ha egy 14-15 éves lány azt hiszi, hogy "úgy" is érdekli az orvost.

Sajnos én is ismerek nem egy olyan leányzót, akihez ha pl. hozzáér a tornatarnár gyűrűzésnél, bukfencnél, vagy akárminél (nyilván segítség céljából!), vagy az orvos egy ilyen vizsgálatkor, azt már egyből perverz, pedofil állatnak titulálják...

Gondolkodjatok már kislányok! Az orvosnak jobb dolguk is van, minthogy megnemérett tinilányokon éljék ki a vágyaikat, amúgyis milliónyi olyat látnak naponta, nekik ez nem olyan különleges, mint hiszitek...

Lehet lepontozni:)

2009. jún. 2. 18:48
 24/35 anonim ***** válasza:
Hát, nálunk ilyesmi nem volt. Néha rémisztgettek vele, hogy most a doki tüzetesen megnéz, de egyszer sem történt meg. (Most leszek végzős gimnazista)
2009. jún. 9. 16:50
 25/35 anonim válasza:

Hmm... Nálunk nem volt totál levetkőzös holmi. Általánosban nadrág maradhatott, felül viszont le kellett elvileg teljesem. Ez egy testileg koraérett lánynak elég géz, mert ekkortájt még minden lány oszt. társ bennt volt.

Középsuliban ugye van, h fel kell feküdni az asztalra, mert áttapogatja a hasadat... A gerincvizsgálatnál elvileg felülről mindent le kell venni, de! én már harmadik éve sikeresen elintéztem, hogy elég legyen neki a dolog úgy-ahogy kikapcsolva, de úgy, hogy az engem még takarjon. Nem mertek meggyőzni :)

2009. júl. 2. 18:13
 26/35 anonim ***** válasza:
A kérdezőt teljesen megértem,tényleg elég kellemetlen ez a vizsgálat,hál istennek nálunk nem volt és mindig egyesével hívtak be bennünket,csak a fiúknál volt,de ők is egyesével felöltözve mentek be.A kérdezőt pedig azért értem meg mert sok orvos nem veszi figyelembe az embert és tényleg nagyon kellemetlen mások előtt tök pucéron lenni akár széttárt lábbakkal,akár felúzótt fitymával.Erre ügyelni kellene és tisztában tartani a gyerekek jogait és érzéseit is.Egyébként szerintem ilyen vizsgálatot az urológusnak illetve gyerekgyógyásznak kellene elvégeznie.Nálunk ez a vizsgálat 6.-ban volt,csajok megvizsgálásáról meg még egyáltalán eddig nem is hallottam.Szóval röviden egymást tiszteletben kellene tartani,amit sok orvos nem tesz meg,például nekem 14 évesen a gerindemet kellett megnézetnem a korházba és kiakadt a doki,amikor megkértem hogy a függönyt húza be mert szemben pont munkások dolgoztak,jó belátással és másoktól is hallottam már hogy nem figyeltek ilyenekre és ha szólva volt még fel is háborodtak.
2010. márc. 5. 13:41
 27/35 anonim ***** válasza:
Nálunk is egyesével kell bemenni, de nem vetkőztetnek le, csak a felsőt kell levenni, melltartó marad. Szerencsére nálunk nő van, mert egy pasi előtt én melltartóban sem ácsorognék szívesen.:P Amúgy Kedves kérdező, nincs olyan, hogy mások előtt kell, ha nálatok úgy szokás, hogy többen mentek be, nyugodtan szólhatsz az orvosnak, hogy szeretnél egyedül bemenni, ez a Te személyiségi jogod. Külnben én 9.-es vagyok, és idén nem is volt vizsgálat, tavaly volt, meg tavalyelőtt,(azóta járok ide) és én valahonnan úgy hallottam, hogy 9.-ben nincs is, csak 10.-ben.
2010. márc. 9. 17:01
 28/35 anonim ***** válasza:

A kérdezőt nem kell mindjárt lehúrogni,igenis az lenne a normális,hogy vizsgálanál csak orvos-páciens legyen,rájuk tartozik a dolog,főleg intim vizsgálatnál.

Meg van a véleményem azokról a dokikról,akik még intim vizsgálatnál sem figyelnek erre,senki sem szívesen meztelenkedik illetéktelenek előtt.És ez így is van rendjén.

Nézd ha a doki csoportos vizsgálatott akar,mondjatok nemet,nem fog tudni mit csinálni,kénytelen lesz a kérést figyelembe venni.

2010. márc. 10. 14:01
 29/35 anonim ***** válasza:
88%

Nézd ne hurogjátok le,főleg a dokotornő,és nem akarom ezzel megsérteni.De nálunk általánosban a fiúknak csoportosan kellett bemenni,holott egy doki volt és ott mindenki előtt kellett levenniük még az alsót is és úgy vizsgálták meg hogy a többiek mindent láttak,azért ez etikátlan és megalázó!És ez nem egyedi eset!ÉS igenis ha a lányok mellét meg kell vizsgálni,más le legyen ott.

Azért vajuk be ha mások előtt kell fel-alá húzkodni,meg fogdosni a herédet,ill fitymádat az azért sértő,és sajnos innen erednek az orvosok rossz megítélése.

Szerintem a felnőttek sem szívesen mutatkoznának tök meztelenül a kollégák előtt.Nem de?

Valószínűleg a doktornő,aki írt nem tartozik a fennt említett doktorok közé,de talán így jobban megérti a vizsgálatoktól való félelmüket a gyerekeknek,fiataloknak.

Ha bárkit megsértettem előre is bocsánat,de a leírtakat tapasztaltam és nagyon sok gyerek írt ezzel a problémával kapcsolatban.

Azért igen is kell diszkréció!

2010. márc. 10. 14:10
 30/35 anonim ***** válasza:

http://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__egyeb-kerdesek__8127..

Itt elolvashatod milyen jogaid vannak a vizsgálatokkal kapcsolatban és a 24 oldalon a nemiszervvizsgálatára is van komment írva.14 éven aluli gyereknél a szülő megtagadhatja a vizsgálatot,és 14 éves kortól meg már te is azt tagadsz meg amit akarsz és kérheted,hogy téged külön vizsgáljanak meg.

2010. máj. 12. 15:02
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!