Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Hogyan zajlik egy perverz...

Hogyan zajlik egy perverz suli doki vizsgálat?

Figyelt kérdés

egy előző kérdés kapcsán merült fel bennem...

behívnak külön-külön egy szobába és vetkőztetnek le? vagy az egész osztály elött? O.O???

mik történnek ott? ^^

2009. máj. 31. 11:28
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
43%
Hát nálunk csak bugyira meg melltartóra kellett levetkőzni, de még ha ezeket is leveteti, akkor mi van?!? Ez egy orvos, ez a dolga, a munkája, attól még nem lesz perverz, örüljetek inkább, hogy minél alaposabban megvizsgál, sose lehet tudni, mit vesz észre, ami amúgy évekig is titokban maradhatna!
2009. máj. 31. 12:31
 12/35 anonim ***** válasza:
62%
Kérdező te hány éves vagy és te voltál már ilyen vizsgálaton?
2009. máj. 31. 15:00
 13/35 A kérdező kommentje:
nem, most tanulok tovább, és olvastam hogy 9. ben van ilyen vizsgálat.. azért írtam ki a kérdést
2009. máj. 31. 15:01
 14/35 anonim ***** válasza:
26%

KEdves Kérdező!

Nagyon rosszindulatú és buta a kérdésed! Az orvosi vizsgálat NEM perverzió! Az orvosi vizsgálathoz, főképpen gyermekkorban (18 év alatt) hozzátartozik a nemi szervek vizsgálata is. Ez KÖTELEZŐ!!!! S nem kell mindjárt "hisztizni", ha a nemi szerveket is vizsgálják! Része a vizsgálatnak! Melyik a jobb: átesni az 1 perces vizsgálaton, s kezelni, ha kiderül valami gond, vagy rejtegetni a problémát, s 17 évesen meghalni heredaganatban? (A praxisomban volt rá példa.)

Üdv: dr. Szalai Krisztián

2009. máj. 31. 16:47
 15/35 A kérdező kommentje:

kedves krisztián..

azért írtam így hogy "perverz suli doki" mert más nem jutott eszembe :)

tudtommal a here rák tól az egyik herének nagyobbnak kéne lennie, de nem az.. :)

na mind1, kösz a válaszokat :D azért tettem fel a kérdést, mert nem akarok az egész osztály elött ádám kosztümben rohangálni x3

2009. máj. 31. 17:12
 16/35 anonim ***** válasza:

hát nálunk bugyira kellett vetkőzni, és egyszerre hívták be a fél lánycsapatot és egyesével vizsgált meg minket a doki mindenki előtt.. akkor még nem volt mindenkinek meg a "baja", de akinek megvolt pont akkor szegény nagyon kellemetlenül érezte magát..

én spec mindentől irtózok ami orvosokhoz köthető pl. egy szurinál képes vagyok elájulni:S ugyanakkor másnál meg nagy a fájdalomküszöböm.

2009. máj. 31. 17:25
 17/35 anonim ***** válasza:
38%

Kedves Kérdező!

A heredaganat esetében valóban nagyobb (lehet) az egyik here, mint a másik, de a méretkülönbségnek más okai is lehetnek, amit te önmagadnak nem tudod eldönteni. Az orvos a vizsgálat után meg is tanít a here önvizsgálatára, legalább is meg kellene tanítson.

Sajnos a serdülők (nem csak a fiúk, a lányok is) hajlamosak elbliccelni a vizsgálatot, szégyenlősség miatt, s ezzel komoly kockázatnak teszik ki magukat.

S még egy megjegyzés: sajnos a mai magyar társadalom nagyon orvosellenes. Gondolj(atok) bele, az összes szennylap tele van "műhibákkal". (Persze, a hibázó orvosokat nem védem, de nagyon-nagyon sokszor túllihegik az esetleges hiba-gyanús eseteket.)

2009. máj. 31. 20:27
 18/35 anonim ***** válasza:
Hát nem tom, szerintem elég gáz. Nekem a suliban férfi az orvos, és akárhányszor be kell oda menni egyből levetkőztet. Jó tudom h megkell vizsgálnia, de egy náthás betegnek miért kell bugyira meg melltartóra, v fiúknál boxerra vetkőzni???
2009. jún. 1. 09:18
 19/35 anonim ***** válasza:
41%

Én le nem vetkőznék ott neki.

Amúgy én azt sem szeretem, ha nem a saját orvosom vizsgál...

Amúgy szerintem Krisztián egy kicsit túlzásba esik, és teljesen eltér a kérdés témájától.

Na mindegy, nekem még sosem kellett az egész osztály előtt levetkőznöm, de a melltartó-bugyi szerintem pont olyan, mint a fürdőruha.

Azért ha meztelenre kellene vetkőznöm 30 ember előtt, 100%, hogy beperelném az orvost.

2009. jún. 1. 20:44
 20/35 anonim ***** válasza:
100%

Kedves Utolsó Hozzászóló!

Igen, kicsit tágabban értelmeztem a kérdést, viszont nem hinném, hogy "túlzásba esnék", az orvosi vizsgálatnak része a nemi szervek vizsgálata.

Természetesen ALAPVETŐ a diszkréció, a vizsgálaton csak a beteg, az orvos és az asszisztens lehet jelen. Utóbbi jelenléte az orvost és a beteget is védi.

2009. jún. 1. 22:01
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!