Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Az lehetséges, hogy 17 éves...

Goffy kérdése:

Az lehetséges, hogy 17 éves koromban kezdek el férfiasodni mindenhol?

Figyelt kérdés

Hello.. Az lenne az én 'problémám',hogy még ez ideáig nem nagyon férfiasodtam.. Szőrzetem nyilán van kivéve az arcomon.. Ott csak bajusz ill. a nyakamon pár szál...

A péniszem még nem nőtt sokat,sőt.. Nyugodt állapotában olyan,mint egy gyereké kb ami engem nagyon elkeserít.Mereven 15-17cm között mozog,de én még így is kicsinek és cingárnak tartom.. Amit most mondok azért ne nevessetek ki,de onnan kezdtem el észrevenni,hogy 'férfiasodok',hogy elkezdtek a lábujjaim vastagodni. Mondhatni,hogy gyerekes lábból kezd férfiassá alakulni.

2012. jan. 31. 23:26
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Amúgy is a hüvely szinte érzéketlen, olvass utána.

Én alig érzem, ha valaki bennem van. A bejáratnál lehet érezni, de bentebb nem. A csikló a lényeg, ha jó akarsz lenni egy nőnél. És közösülés közben sem igen ingerlődik a csikló, tehát kár a du.gásnak olyan nagy jelentőséget tulajdonítani.

2012. febr. 2. 18:54
 12/13 anonim válasza:

Ciao!

22 éves koromra lett mellkasszőröm, pedig már 6-7 évesen azt kértem a Jézuskától a Remmington Steele és a Knight Rider hatására. Kissé késve megkaptam.

25 éves koromra is akkora méretekkel rendelkezek ágyék tájon, mint kb 15-16 évesen. Kicsi, mikor nincsa akció és úgy 15 cm ha barátnővel vagyok.

A problémád átérzem, de vígasztaljon a tudat: Én push-up gatya nélkül úszó lettem és hamarabb megnézik a csajok a hátsóját, vagy a felsőtestét az embernek, mint a farkát. Ha mégsem így lenne, az az ő bajuk!

A problémád nem probléma, hanem helyzet. Egy sikeres férfi nem azt kérdi, hogy miért ilyen, hanem hogy hogyan hozzam ki a maximumot ebből a helyzetből? Én megtaláltam a választ:

- Úszás közben a méretes szerszámot csak vontathatnám magam mögött, így jobb ami van.

- A farmer lehet paszentos, mert elöl beleférek.

- És a vége se lóg ki a gatyából :)

2012. febr. 2. 22:25
 13/13 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszokat,jól esik,hogy vannak akik tényleg együtt tudnak érezni az emberekkel és nem gúnyolják ki! :) (láttam már példát rá) Teljesen megnyugtattatok! :)

22:25 - Neked külön köszönöm a hozzászólásod! :)

2012. febr. 2. 23:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!