Az lehetséges, hogy 17 éves koromban kezdek el férfiasodni mindenhol?
Hello.. Az lenne az én 'problémám',hogy még ez ideáig nem nagyon férfiasodtam.. Szőrzetem nyilán van kivéve az arcomon.. Ott csak bajusz ill. a nyakamon pár szál...
A péniszem még nem nőtt sokat,sőt.. Nyugodt állapotában olyan,mint egy gyereké kb ami engem nagyon elkeserít.Mereven 15-17cm között mozog,de én még így is kicsinek és cingárnak tartom.. Amit most mondok azért ne nevessetek ki,de onnan kezdtem el észrevenni,hogy 'férfiasodok',hogy elkezdtek a lábujjaim vastagodni. Mondhatni,hogy gyerekes lábból kezd férfiassá alakulni.
Amúgy is a hüvely szinte érzéketlen, olvass utána.
Én alig érzem, ha valaki bennem van. A bejáratnál lehet érezni, de bentebb nem. A csikló a lényeg, ha jó akarsz lenni egy nőnél. És közösülés közben sem igen ingerlődik a csikló, tehát kár a du.gásnak olyan nagy jelentőséget tulajdonítani.
Ciao!
22 éves koromra lett mellkasszőröm, pedig már 6-7 évesen azt kértem a Jézuskától a Remmington Steele és a Knight Rider hatására. Kissé késve megkaptam.
25 éves koromra is akkora méretekkel rendelkezek ágyék tájon, mint kb 15-16 évesen. Kicsi, mikor nincsa akció és úgy 15 cm ha barátnővel vagyok.
A problémád átérzem, de vígasztaljon a tudat: Én push-up gatya nélkül úszó lettem és hamarabb megnézik a csajok a hátsóját, vagy a felsőtestét az embernek, mint a farkát. Ha mégsem így lenne, az az ő bajuk!
A problémád nem probléma, hanem helyzet. Egy sikeres férfi nem azt kérdi, hogy miért ilyen, hanem hogy hogyan hozzam ki a maximumot ebből a helyzetből? Én megtaláltam a választ:
- Úszás közben a méretes szerszámot csak vontathatnám magam mögött, így jobb ami van.
- A farmer lehet paszentos, mert elöl beleférek.
- És a vége se lóg ki a gatyából :)
Köszönöm szépen a válaszokat,jól esik,hogy vannak akik tényleg együtt tudnak érezni az emberekkel és nem gúnyolják ki! :) (láttam már példát rá) Teljesen megnyugtattatok! :)
22:25 - Neked külön köszönöm a hozzászólásod! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!