Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Az lehetséges, hogy 17 éves...

Goffy kérdése:

Az lehetséges, hogy 17 éves koromban kezdek el férfiasodni mindenhol?

Figyelt kérdés

Hello.. Az lenne az én 'problémám',hogy még ez ideáig nem nagyon férfiasodtam.. Szőrzetem nyilán van kivéve az arcomon.. Ott csak bajusz ill. a nyakamon pár szál...

A péniszem még nem nőtt sokat,sőt.. Nyugodt állapotában olyan,mint egy gyereké kb ami engem nagyon elkeserít.Mereven 15-17cm között mozog,de én még így is kicsinek és cingárnak tartom.. Amit most mondok azért ne nevessetek ki,de onnan kezdtem el észrevenni,hogy 'férfiasodok',hogy elkezdtek a lábujjaim vastagodni. Mondhatni,hogy gyerekes lábból kezd férfiassá alakulni.

2012. jan. 31. 23:26
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%

Lehetséges.

De nem értem a péniszméreteddel mi bajod van. Tök mindegy, lankadtan mekkora. Vkinek lankadtan kicsi, merevedéskor pedig jelenősen megnő, vkinek meg alapból nagyobb, de merevedéskor szinte csak feláll, nem nő meg jelentősen.

A 15-17 cm meg teljesen normális, felnőtt férfi méret.

2012. jan. 31. 23:29
 2/13 anonim válasza:
A nemi érés általában 12-20 éves kor között zajlik. Mindenkinél máskor kezdődik és más ütemben történik.
2012. jan. 31. 23:32
 3/13 A kérdező kommentje:
Beteges lesz amit most mondok. Oly annyira bánt,hogy nyugalmi állapotban ekkora,hogy képes vagyok kitömni a boxerom egy zoknival amikor testnevelés óránk van.Van úgy,hogy mielőtt elindulok(06:00) kitömöm és csak akkor veszem ki amikor hazaérek!(15:20) Szégyenlem,hogy ekkora,mert kb. csak egy kis dudor van a boxerban és inkább kitömöm alul.
2012. jan. 31. 23:33
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Sok férfi azt hiszi hogy a nők szóba sem állnak olyannal akiknek minimum nem néger méretű a péniszük.Elég tévesen.A 17 cm teljesen jó , az a lényeg hogy állva mekkora és nem az hogy lankadva.
2012. jan. 31. 23:39
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Inkább örülj, hogy vérpéniszed van, sokkal kényelmesebb, mint a húspénisz... lényegtelen, hogy lankadtan mekkora, ha mereven 15-17 cm, az teljesen jó. Legalább a szűkebb naci sem nyom túlságosan, és nincs útban, amikor nem kell.
2012. febr. 1. 00:07
 6/13 anonim ***** válasza:

:D

Ez a boxer-dolog nagyon vicces! Neked találták ki a push-up alsógatyát.

De hidd el, sok más férfinak is ugyanakkora, mint neked, szóval nem kicsi.

A többi helyen normális, hogy csak most kezdesz szőrösödni. Örülj neki, hogy nem vagy szőrös típus, az nem túl vonzó.

2012. febr. 1. 00:12
 7/13 anonim ***** válasza:

Itt meg is rendelheted:

[link]

2012. febr. 1. 00:20
 8/13 anonim ***** válasza:
Amint látod, a lényeg az hogy ne "lankadj". Nekem sem olyan nagy "csökkent" állapotban, mégis van öt gyerekem, és mind tőlem van.................... Szóval fel a fejjel, annak idején nem az volt a jellemző hogy valaki 14 évesen már gyereket csinál, netalán szül, akkoriban még gyerekek voltunk mindannyian. Valahol jobb is volt ez így.
2012. febr. 1. 00:40
 9/13 A kérdező kommentje:

Na hát a push up gatya elég gáz.. Most komolyan. :D

Hol vennék én fel ilyet? Inkább akkor elviselem azt,hogy ilyen nadrágban. Nagyon kényelmetlen lehet.. :)

Viszont,ha ilyen is marad ernyedt állapotban akkor sem tudok semmit csinálni...

2012. febr. 1. 13:40
 10/13 anonim ***** válasza:

az 5-ös válasz a lényeg...nem számít, hogy mekkora...ekkora baromságot...honnan tudod, hogy akinek nagy lomposa van lankadtan, az mit tud vele kezdeni?méghogy 15-17...te leszel a nők öröme!

ha ráizgulsz valakire, és feláll rendesen, akkor minden ok. majd húszéveen olyan tip-top csávó leszel...addig nyugi..és ne tömködd a gatyád, mert a többiek csak hülyítenek...elég, ha csak egy csaj tudja mekkra valójában, és mekkorát dugtatok, annak hamar híre megy...

fel a fejjel! nincs baj!

2012. febr. 2. 17:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!