Az lehetséges, hogy 17 éves koromban kezdek el férfiasodni mindenhol?
Hello.. Az lenne az én 'problémám',hogy még ez ideáig nem nagyon férfiasodtam.. Szőrzetem nyilán van kivéve az arcomon.. Ott csak bajusz ill. a nyakamon pár szál...
A péniszem még nem nőtt sokat,sőt.. Nyugodt állapotában olyan,mint egy gyereké kb ami engem nagyon elkeserít.Mereven 15-17cm között mozog,de én még így is kicsinek és cingárnak tartom.. Amit most mondok azért ne nevessetek ki,de onnan kezdtem el észrevenni,hogy 'férfiasodok',hogy elkezdtek a lábujjaim vastagodni. Mondhatni,hogy gyerekes lábból kezd férfiassá alakulni.
Lehetséges.
De nem értem a péniszméreteddel mi bajod van. Tök mindegy, lankadtan mekkora. Vkinek lankadtan kicsi, merevedéskor pedig jelenősen megnő, vkinek meg alapból nagyobb, de merevedéskor szinte csak feláll, nem nő meg jelentősen.
A 15-17 cm meg teljesen normális, felnőtt férfi méret.
:D
Ez a boxer-dolog nagyon vicces! Neked találták ki a push-up alsógatyát.
De hidd el, sok más férfinak is ugyanakkora, mint neked, szóval nem kicsi.
A többi helyen normális, hogy csak most kezdesz szőrösödni. Örülj neki, hogy nem vagy szőrös típus, az nem túl vonzó.
Na hát a push up gatya elég gáz.. Most komolyan. :D
Hol vennék én fel ilyet? Inkább akkor elviselem azt,hogy ilyen nadrágban. Nagyon kényelmetlen lehet.. :)
Viszont,ha ilyen is marad ernyedt állapotban akkor sem tudok semmit csinálni...
az 5-ös válasz a lényeg...nem számít, hogy mekkora...ekkora baromságot...honnan tudod, hogy akinek nagy lomposa van lankadtan, az mit tud vele kezdeni?méghogy 15-17...te leszel a nők öröme!
ha ráizgulsz valakire, és feláll rendesen, akkor minden ok. majd húszéveen olyan tip-top csávó leszel...addig nyugi..és ne tömködd a gatyád, mert a többiek csak hülyítenek...elég, ha csak egy csaj tudja mekkra valójában, és mekkorát dugtatok, annak hamar híre megy...
fel a fejjel! nincs baj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!