Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Amióta körül vagyok metélve...

Amióta körül vagyok metélve néha hozzáragad a makkom az alsógatyához, és azt fájdalmas leszedni. Mit kéne tennem, hogy ne ragadjon hozzá?

Figyelt kérdés
Csak a végén, a nyílásnál ragad oda, ezért arra tippelek, hogy kifolyik valami és az ragasztja oda.
2009. máj. 27. 19:04
 1/3 anonim ***** válasza:

Ez így van, valami kifolyik. Ha nemi életet élsz lehetséges, hogy a nődtől elkaptál valami bacit, kérdezd meg tőle, van e valamilye.Lehet a dokija felír valami gyógyszert amit mindkettőtöknek be kell venni.

A másik vizelés után mossad meg a kukid és töröld szárazra. és mégegy csak pamut alsónacit hordjál mert abba nyáron kevésbé pálik be a műszer.

2009. máj. 27. 19:32
 2/3 anonim ***** válasza:

A nem körülmetélt férfiaknak érzékenyebb és vékonyabb a bőr a húgycsőnyílásnál.

Mivel hozzá szokott, hogy bőr fedi így idő kell, hogy egyrészt hozzászokjon, másrészt ott a bőr keményebb legyen és kevésbé érzékeny.

Kizárt, hogy elkaptál valamit a barátnődtől, ez tök természetes dolog.

Akinek lenőtt, vagy hosszabb a fitymája, azoknak mind ilyen problémákkal kell szembenézni, ha arra adják a fejüket, hogy körülmetéltetik magukat.

Hogy mit lehet ellne tenni?

Talán kezeld zsíros krémmel.

2009. máj. 27. 20:12
 3/3 A kérdező kommentje:
már nem érzékeny csak az odaragadt dolgokat nem kellemes letépni, és sztem ezt nem lehet megszokni. Nem élek nemi életet még. de álltalában akkor van ilyen ha előtte felállt. Akkor lehet kijött egy kis előváladék és az odaragadt. Másra nem tok gondolni.
2009. máj. 27. 20:38

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!