Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Tippek pattanásokra?

Tippek pattanásokra?

Figyelt kérdés

Már évek óta küzdök ellenük, nagyok sok mindent kipróbáltam, többek között volt egy fél éves Sotret kúrám, ami mellesleg életem legnehezebb féléve volt a gyógyszer mellékhatásai miatt, de utána szépen rendbe jött a bőröm, viszont az utóbbi időben újra megjelentek, és már nem tudom, mitévő legyek, gondoltam kiírom a kérdésem, hátha hasznos tanácsokat kapok.

Válaszaitokat előre is köszönöm!

2012. jan. 16. 16:12
 1/2 anonim válasza:
menj el bőr gyógyászhoz az a legbiztosabb.. én is évekig küzdöttem vele és aztán anyum elvitt és pár hónap alatt teljesen rendbe hozta az arcomat és azóta is tart szépen..18/F
2012. jan. 16. 16:42
 2/2 anonim ***** válasza:

szted a sotretet ki írta fel neki?

Én is szedtem, rendbejöttem, aztán abbahagytam és vissza az egész.. de legalább a sotrettől megálltam a növésben:D

Ha az nem segít, akkor b@szhatod..

Amit tehetsz az annyi, hogy nem nyúlsz az arcodhoz, csak otthon tiszta kézzel, ha kinyomsz egy patit akkor lefertőtleníted utána szesszel és mindezt csak este csinálod, hogy reggelre ne legyen vörös a fejed.. Sokat tisztálkodsz, használod ezeket a fertőtlenítő dolgokat(sztem a gyógyszertárba kapható szaliciles arcszesz a legjobb). Megnézed, hogy miket eszel, nem túl fűszeresen-e. Hajad nem lóg-e bele..

Amúgy meg meg kell várni amíg elmúlik. Ha 18-20 évesen is még pattanásos vagy, akkor írass megint sotretet mert az gáz:D

f/21

2012. jan. 19. 01:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!