Villanyborotva tippek?
Kíváncsi lennék a tapasztalataitokra villanyborotvákkal kapcsolatban, mivel a közeljövőben vennék egyet éshát nem egy olcsó mulatság, úgyhogy nem szeretnék csalódni. Szóval ki milyet használ, elégedett-e vele, mik az előnyök/hátrányok az adott típusnál? Körkéses vagy rezgőkéses legyen inkább?
Rólam annyit, hogy elég érzékeny a bőröm plusz erősek a szőrszálaim, a hagyományos borotva szinte gyűri a bőröm (pedig nem gagyit használok) és kb sosem úszom meg seb nélkül... Max 15-20 ezret szánok rá, persze nem bánnám ha kijönnék kevesebből:)
Szia!
Nekem nincs villanyborotvám, mert nagyon érzékeny a bőröm és a szőr meg erős rajta. Tök mindegy a gilette is meg a villany is irritálná. Én személy szerint a braun ra és a rezgőkésesre szavazok, a philips körkésesről sok rosszat olvastam.
ezt nézd át:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!