Van itt olyan akinek sikerült a péniszén lévő Fordyce foltokat visszaszorítania vagy eltüntetnie?
Figyelt kérdés
Hogyan akadályozzam meg hogy továbbterjedjenek? Ha nyomogatom őket az rosszat tesz?2011. dec. 30. 01:26
31/42 anonim válasza:
Azt a fogrémes hülyeséget nem ajánlom,úgy leszárítja a farkad mint az állat,engem is nagyon idegesítenek,és nem igaz hogy nincs rá valami tetves krém sehol
32/42 anonim válasza:
Én is ilyen problémával küzdök , de barátnőmet nem zavarja , szöval beletörődtem ;)
33/42 anonim válasza:
34/42 anonim válasza:
Nagyszerű, hát mondtam én, hogy elfonnyad a f***od, ha kipróbálod, és voálá, igazam is lett. :D
35/42 anonim válasza:
Az Amazon-ról rendeltem egy terméket Fordyce-foltok ellen, de nem használt. Korábban próbáltam már mindent. A csajomat nem zavarja (a korábbi észre sem vette), de az önbizalomnak nem tesznek jót az is biztos...
36/42 anonim válasza:
Én próbáltam már mindent házilag, semmi nem vált be. Így műtetni vagy mi, nem akarom. Szóval megtanultam vele együtt élni, mert egy csajt sem zavarja, csak saját magamat.
37/42 anonim válasza:
Nekem nincsenek ilyen foltok, de minden hozzászólást elolvastam. :)
Előre is boldog Karácsonyt kívánok a következő hozzászólónak!
38/42 anonim válasza:
Sikerült valakinek eltűntetni? Engem nagyon frusztrál.
39/42 anonim válasza:
Én kivágtam magam. Egy volt, ami zavaróan nagy, tapintható volt. Kis, jól megélezett hámozókés, gőzpisztollyal fertőtlenít, megmetsz, felnyit, kiszed, vért felitat, betadine...
40/42 anonim válasza:
#33: én már próbáltam ezeket hasonló módon tűvel felpiszkálni és kinyomni mint egy pattanást, de azon túl, hogy vérzett, és utána fájt vagy 2 napig az a pont, nem történt semmi. Legjobb esetben kijött egy minimális adagnyi cucc (de az némelyikből szurkálás nélkül is jött) viszont a folt nem lett kisebb.
A páromat nem zavarja, engem is csak azért, mert rontja a vizuális megjelenését és tapintását :D
Érdekelne, hogy így az évek során nem találtak fel rá semmilyen vállalható megoldást?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!