Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Van itt olyan akinek sikerült...

Van itt olyan akinek sikerült a péniszén lévő Fordyce foltokat visszaszorítania vagy eltüntetnie?

Figyelt kérdés
Hogyan akadályozzam meg hogy továbbterjedjenek? Ha nyomogatom őket az rosszat tesz?
2011. dec. 30. 01:26
1 2 3 4 5
 31/42 anonim válasza:
100%
Azt a fogrémes hülyeséget nem ajánlom,úgy leszárítja a farkad mint az állat,engem is nagyon idegesítenek,és nem igaz hogy nincs rá valami tetves krém sehol
2017. jan. 9. 00:04
 32/42 anonim válasza:
Én is ilyen problémával küzdök , de barátnőmet nem zavarja , szöval beletörődtem ;)
2017. jan. 13. 13:22
 33/42 anonim válasza:
2017. febr. 2. 14:02
 34/42 anonim ***** válasza:
87%
Nagyszerű, hát mondtam én, hogy elfonnyad a f***od, ha kipróbálod, és voálá, igazam is lett. :D
2017. máj. 26. 11:17
 35/42 anonim válasza:
Az Amazon-ról rendeltem egy terméket Fordyce-foltok ellen, de nem használt. Korábban próbáltam már mindent. A csajomat nem zavarja (a korábbi észre sem vette), de az önbizalomnak nem tesznek jót az is biztos...
2017. okt. 1. 23:47
 36/42 anonim válasza:
Én próbáltam már mindent házilag, semmi nem vált be. Így műtetni vagy mi, nem akarom. Szóval megtanultam vele együtt élni, mert egy csajt sem zavarja, csak saját magamat.
2018. okt. 31. 22:40
 37/42 anonim ***** válasza:
100%

Nekem nincsenek ilyen foltok, de minden hozzászólást elolvastam. :)

Előre is boldog Karácsonyt kívánok a következő hozzászólónak!

2019. máj. 4. 22:35
 38/42 anonim ***** válasza:
Sikerült valakinek eltűntetni? Engem nagyon frusztrál.
2019. aug. 20. 11:06
 39/42 anonim válasza:
52%
Én kivágtam magam. Egy volt, ami zavaróan nagy, tapintható volt. Kis, jól megélezett hámozókés, gőzpisztollyal fertőtlenít, megmetsz, felnyit, kiszed, vért felitat, betadine...
2020. dec. 30. 04:16
 40/42 anonim ***** válasza:

#33: én már próbáltam ezeket hasonló módon tűvel felpiszkálni és kinyomni mint egy pattanást, de azon túl, hogy vérzett, és utána fájt vagy 2 napig az a pont, nem történt semmi. Legjobb esetben kijött egy minimális adagnyi cucc (de az némelyikből szurkálás nélkül is jött) viszont a folt nem lett kisebb.

A páromat nem zavarja, engem is csak azért, mert rontja a vizuális megjelenését és tapintását :D

Érdekelne, hogy így az évek során nem találtak fel rá semmilyen vállalható megoldást?

jan. 4. 12:54
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!