Van itt olyan akinek sikerült a péniszén lévő Fordyce foltokat visszaszorítania vagy eltüntetnie?
Figyelt kérdés
Hogyan akadályozzam meg hogy továbbterjedjenek? Ha nyomogatom őket az rosszat tesz?2011. dec. 30. 01:26
11/42 anonim válasza:
Na ezt enis kiprobálom, met igen zavaróak!
12/42 anonim válasza:
Engem az érdekelne, hogy amikor este felkenem a fogkrémet,szappant akkor utána rögtön le kell mosni vízzel? Ha nem akkor rajta kell hagyni és reggel lemosni?
13/42 anonim válasza:
szerintem csak reggel kell lemosni, egesz ejjel rajta hagyni!
14/42 anonim válasza:
Köszi a választ, és ha én csak szappannal+fogkrémmel tudom bekenni a problémás részt akkor hogy csináljam ezt? Gondolom nem egymásra kell rákenni ezeket aztán éjjel rajta hagyni. Én úgy gondoltam, hogy fürdés közben párszor rákenek vékony réteg szappant aztán lemosom és fürdés után meg fogkrémet feltenném azt meg reggel lemosnám. így szerintetek jó?
15/42 anonim válasza:
Szerintem teljesen jo az elkepzelesed. En is igy csinalom! Furdes kozben a szappan majd furdes es szaritkozas utan a fogkrem reggelig!
18/42 anonim válasza:
Én már egy hete használom az Anti Sebum készítményt.Ez nekem 14.195 forintba került összesen,persze szállítással együtt.De,igazából semmiféle változást nem tapasztalok.Szóval,nemigazán tudom,hogy befog e válni.20 ml-es készítmény,30 napra elegendő (a gyártó szerint),Gél állagú.Naponta kétszer kell használni.Meglátjuk!Jelentkezem,hogy mire jutottam vele.
19/42 anonim válasza:
Az lehetséges, hogy a kezelt felület a hámlasztás során bepirosodik?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!