Mit kellene tennem ha ez nem gomba?
Hello, úgytűnik a péniszemen vmi gombás fertőzés jelent meg, nem a partneremtől kaptam el...
Elmentem dokihoz rávágta h gomba, jó felírt vmi gomba ölő gyógyszert 4 szem 4500 Ftba került. meg pimafucort krémet. Hát a gyógyszert már kivégeztem azóta a krémmel pedig becsületesen kenegetem és csak nem akar múlni. Egy hónapja kenegetem a kenőccsel, némi javulást vélek felfedezni de ez is olyan, hogy hol jól néz ki hol annyira nem a makkom...
Mit kellene tennem? Menjek vissza a dokihoz és mondjam meg neki h hülyevagy ez nem gomba... ???
Nincs erre valami vizsgálat amivel tényleg megmondanák h igen ennek a dolognak ez a neve és ezzel kell kezelni és tuti jó lesz? Ez a találgatós ránézésre megmondós dolog nekem nagyon nem jön be. Főleg egy ilyen problémánál. Most tényleg kísérletezgetnem kell h nah majd hátha ez a kenőcs jó lesz rá??? pedig szakorvos véleményét kértem ki...
Én valamiféle fertőzésre tudok csak gondolni amit vhonnan összeszedhettem. Nem tudom de jó lenne ha tudnám h a férfiasságomra jó ránézni :D mert igaz nem fáj meg semmivel nem jár ez, csak épp nem "szép" a makkom bőre.
semerre éppen ez az. Tuti hogy nem nemi úton kaptam el.
vagy De gomba... mennyi idő alatt kellene elmúlnia ha gomba??? 1 hónapja kenem és SEMMI!
Ez tuti, hogy nem gomba, hiszen már elmúlt volna.
Bakteriális fertőzésre tippelek.
Elég nemtörődöm dokinál jártál, menj inkább egy másikhoz. Szoktak venni mintát a váladékból, a laborban meg kiderítik mi okozza a problémát.
Még ha volt is gombád, biztos, hogy más is van a háttérben, nagyon felelőtlen volt ez az orvos.
Gomba is azért van sokszor, mert felborul a baktériumegyensúly, aztán már nem csak a bacikat kell kikezelni, hanem a gombát is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!