Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Segit valaki penisz problemava...

Segit valaki penisz problemaval kapcsolatban?

Figyelt kérdés
A peniszem mukodesevel nincs gond csak a bor nem jon le rola csak nagyon kicsit. Ez csak ujabban egy par honapja van igy. Mar nem tudom h mit mondjak a baratnomnek, de ezt igy szegyellem. Segitsetek! Mitevo legyek? Milyen orvoshoz menjek?
2011. dec. 18. 22:14
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Igazad van. Csak belevetem magam a dolgok melyebe.
2011. dec. 18. 23:40
 12/14 anonim ***** válasza:
Érdemes vele mindenféleképpen dokihoz menni,még a suliból is lóghatsz miatta hogy a jobbik oldalát nézd. :)
2011. dec. 19. 15:05
 13/14 anonim ***** válasza:

Hali!

Két kérdés:

"Ez csak ujabban egy par honapja van igy."

_ Miért? Eddig hogy volt?

_ Ha eddig nem volt így, hanem csak "nemtommikortól" szűkült be a fitymád, MIÉRT NEM AKKOR csináltál valamit? (Szólsz szüleidnek, mész el urológushoz...stb.)

Ez a LEGNAGYOBB baromság, amit egy ember csak csinál6, ha baj van: hogy MAGÁBA ZÁRKÓZIK! Miért???

_ Ha hagyod elsúlyosbodni, akkor talán később nem fogod jobban szégyellni magad?

_ Vagy arra vártál, hogy majd magától elmúlik?

_ Miért zárkózol magadba, ha baj van? Miért nem kértél segítséget?

_ Milyen kifogásokat kerestél azért, hogy ne kelljen szólni róla senkinek?

(Oké... 1.> "szégyenérzet". (BAROMSÁG) 2.> ???)

_ Hány éves vagy?

Esküszöm tökre bírom, hogy az emberek KÉPTELENEK megnyikkanni akkor, ha baj van, arról, hogy BAJ VAN, SEGÍTSÉGET KÉREK, amikor normál esetben ez lenne a világ egyik legtermészetesebb és legegyértelműbb dolga... :-s

Várom válaszaidat.

Üdv: EE

2011. dec. 21. 01:26
 14/14 A kérdező kommentje:
Nah gyerekek megoldodott a dolog. Nehezen vettem ra magam h orvoshoz forduljak, de megcsinaltam. Egybol utalot adott az urologushoz, de felirt egyfajta canestem kremet h addig kenjem es talan a bor megereszt. Kb2 het mulva sikerult csak a krem segitsegevel a bort visszahuzni a fejrol es kb 4het mulva sok-sok ev utan teljesen normalis volt ujra a dolog. Urologusra sem volt szukseg. Pedig nem gyenge szukulet volt
2013. máj. 15. 20:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!