Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Mit tehetek a seggemen lévő...

Mit tehetek a seggemen lévő seb ellen?

Figyelt kérdés

Az lenne a gondom, hogy nyár óta nagyon szorulásos voltam... csakhogy volt olyan, hogy egy hétig nem mentem el, s az egy sebet csinált a segglyukamon hogy kiférjen... azóta ez egyre több idő, pl most tartok 2 hétnél, de ilyenkor már a végén híg (f*s) jön ki... vagyis már volt olyan h befolyt... most este is volt olyan, hogy bement, és nagyon híg volt, de napközben nem merek elmenni kinyomni a nagyját.... ott az a seb, és annyira félek, hogy ilyenekhez futamodom... :( nagyon szeretném újraindítani az életemet, de ezt nem tehetem meg és szeretnék tanácsot kérni, hogy hogyan hozzam helyre ezt az ördögi kört... elnézést, hogy így válogattam meg szavaimat, de nagyon rossz ez az érzés... (szoktam enni itthon: szinte mindig pirítóst teával, vagy tejjel... suliban meg főttkaját... fogytam a szünet óta 4 kg-t, de ...) kiskoromban volt ilyen gondom, csak akkor bekakiltam... egy időre amikor ducibb lettem, akkor helyreállt ez a gond... 2-3 évre, most megint ilyen, s így mocorogni sincs kedvem, tanulni sem, mert már kell... ahogy megmozdulok... légyszíves ne ítéljenek el! :(...

13/f.

2011. dec. 13. 17:03
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

És tőlünk mit vársz? Hogy virtuálisan meggyógyítunk?

Szerintem ha GYK válaszadók között lenne orvos, még ő sem tudna semmi hasznos tanáccsal szolgálni, mivel ezt egy szakembernek saját szemével kéne megnézni. Mivel kiskorú vagy, nem árt Édesanyádat is beavatni ebbe.

Ha tényleg igaz amit leírtál és nem kamuzol, akkor Anyukádnak most rögtön elmondod. Ő segíteni fog.MI nem tudunk!

2011. dec. 13. 17:36
 12/15 anonim ***** válasza:
Ha otthon nem mersz szólni, akkor szedd össze a bátorságodat, és mond el a dolgot az iskolaorvosodnak, vagy egy tanárnak, akiben megbízol. Ő tudni fogja, mit kell tegyél. De egyedül nem tudod megoldani ezt a dolgot. Fájdalom nélkül meggyógyítanak, és vége az ördögi kőrnek.
2011. dec. 13. 18:06
 13/15 A kérdező kommentje:
rendben... az lesz amit mondott az utolsó... most szépen pedig elmegyek és ezt még valahogy kicsikarom magamból, majd tisztalappal indulhatok...
2011. dec. 13. 18:13
 14/15 A kérdező kommentje:
Kaptam rá körömvirág krémet... anyámnak elmesélem, ő rögtön futott velem az orvoshoz,(nagyon öreg bácsi volt az ügyeletes) kaptam körömvirág krémet, hogy kenjem be vele minden nap 1x reggel vagy este... remélem hatni fog, tanácsokat köszönöm!... :)
2011. dec. 14. 13:07
 15/15 anonim ***** válasza:

Ennek örülök! Ezután légy még nagyobb bizalommal Édesanyád iránt! Neki mindent elmondhatsz! Mert biztos nagyon szeret!

Mielőbbi gyógyulást!

2011. dec. 14. 13:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!