Felismertem! Aranyerem van! Mit tehetek?
már gyanakodtam még mielétt vérzett volna székletelés közben, mert néha fájt.Utánanéztem neten és láttam, hogy ez egy fizikai dolog, ha a vérér túl közel van..... Mostmár néha vérezni is szokott.
Szerintem nem vagyok túlrossz helyzetben mert azért nem kínzó fájdalom. 23 éves fiú vgyok, mit tehetek? Mennyek orvoshoz és mondjam meg neki, hogy aranyeret diagnosztizáltam magamnál? :D várom a tanácsaitokat
Ha nem olyan rettenetesen nagy a baj, akkor a patikákban vény nélkül kapható Reparon kenőcsöt is kipróbálhatod. Ez egy olyan krém, amit nem az arcodra kell kenni, hanem belé a lukba ( itt most ne az orrlukadra gondolj ). Jár hozzá egy kis csővecske, amivel ezt a fincsi krémet be tudod juttatni az érintett területre, ami nem az arcod, és nem az orrlukad. Ez a termék kúp formájában is kapható, amit kézi mahinácival kell eljuttatni a célterületre. Ez annyiból kedvezőtlen, hogy a kúpocska egy kis idő eltelte után (vagyis szinte azonnal) elkezd felolvadni tested melegétől, és ha nem vagy elég ügyes mahinátor, akkor már elég nehéz lesz eljutni a célhoz. Azaz gyors és határozott cselekvés szükségeltetik.
Ha ezen cselekedetek ellenére se leszel tökéletes, akkor mennnnnyél orvoshoz.
Aszentségit!
Harmadik, ez nagyon durva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!