Most rövid a fitymafékem vagy fitymaszűkületem van?
Annára ne hallgass..az teljesen más,ő a parafimózisról beszél,ha a makk mögött megszorúlt fityma miatt pangás alakúl ki,ugyhogy ha kékül a makkod és érzed h pang benne a vér a szorítás miatt húzd vissza azonnal.
Nézd meg jól hogy nem-e a rövid fékből ágazik ki a szűkületed..
Mindenképp érdemes a féket átvágatni az nekem is semmiség volt,3-4 metszés..a fitymádat meg menteni kell!!!
ha elmész dokihoz add a tudtára hogy meg akarod tartani,és a legvégső esetbe is max azt alkalmazzák amit málam (részleges körülmetélés)mert az még istenes :)
Remélem segítettem,ha van valami írj bátran.
ja még annyi hogy én sem voltam biztos a szűkületben,de aztán a doki elmondta hogy van..mondom ok..
Nálad szerintem elég a fék átvágása :)
ügyes legyél és sok sikert:)
Félreértések elkerülése véget nemvolt még semmilyen hasonló műtétben részem!
Igen hallottam erröl h elszorítja a makkot...nekem nincs ilyen,nem szorítja,nem fáj stb csak ameddig áll a péniszem addig nemtudom a fitymát visszahúzni a makkra,de amint "puhul" rögtön szépen visszamegy.
Igen elfogok majd menni orvoshoz csak addig is kérdezősködöm,érdeklődök h van e vmi más problémám és hasonlók
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!