Nem rég műtöttek fitymaszűkülettel és lenne egy fontos kérdésem? (lent. Kép)
Figyelt kérdés
Az orvosom körülmetélés párti volt ,de én mást választottam és azt mondta,hogy szerinte majd körbefogom magam metéltetni csak idő kérdése.
Kicsit megijeszt.
Nem tudom,hogy fog kinézni a gyógyulás után ,de most így néz ki: [link]
5 nap után.
Ez így is fog kinézni vagy változni fog??
2011. dec. 12. 10:05
31/36 anonim válasza:
Tök jó,örülök neked,és kösz a választ.Gondoltam hogy szépen lassan,lényegesen változni és szépülni fog a végeredmény.Kellemes Ünnepeket és Boldog Új Évet kívánok neked!
32/36 anonim válasza:
Akkor ezek szerint javulás van?
33/36 anonim válasza:
Én részlegesen körül vagyok metélve,és kb ilyen ocsmány volt az enyém is,ügyes legyél!
(már volt bevetve és nagyon jó :) )
34/36 anonim válasza:
A részleges metélés is jobb mint a teljes,az utóbbi itt nem jön be nálunk,ha meg valakinek érékeny makkja akkor meg szívás is.
35/36 anonim válasza:
A teljes körülmetélés az, amit mindenképpen el kell kerülni, sok baj lehet vele utána, nekem van is :(
36/36 anonim válasza:
Na látod már a lényegi változást?Sokat javult már az összkép?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!