Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Ez mitől lehet?

Ez mitől lehet?

Figyelt kérdés
Kb 9 éves koromban nagyon fájt a mellkasom kb úgy mintha megütöttek volna, mire 13-éves lettem elmúlt. Most 22-évesen viszont újra előjött a dolog, mostanság csak néha szokott fájni, főleg este lefekvéskor, de előfordult már napközben is. Ez mitől lehet?
2011. nov. 23. 19:09
 1/3 anonim válasza:
Mi fáj pontosan, a szíved környéke? Amikor levegőt veszel, akkor érzed úgym hogy szúr a mellkasod?
2011. nov. 24. 23:59
 2/3 A kérdező kommentje:
Igen a szívem környéke, de nem levegővételkor, hanem folyamatosan. Mintha ütés ért volna ott.
2011. nov. 27. 18:37
 3/3 anonim válasza:

Ezt nem ismerem, nekem volt hasonló, de csak akkor szúrt, amikor levegőt vettem, mint megtudtam azért, mert beszorult a levegő, és ez általában a növekedés természetes velejárója.

A te esetedben nyilván nem erről van szó, mivel 22 éves vagy, a helyedben, biztos, ami biztos elmennék a háziorvosomhoz, mit mond. Egyesek hipochondriának mondanák, de életünk csak 1 van, nem szabad játszani vele.

2011. nov. 29. 22:59

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!