Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Mennyi az az idő ami két...

Mennyi az az idő ami két maszturbálás közt a " megfelelő " vagy ami kell?

Figyelt kérdés

Tehát ha naponta-kétnaponta maszturbálok akkor az baj vagy egészséges ?

16F

2011. nov. 21. 22:33
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

Nem létezik megfelelö , vagy szükséges idö, ha kivánod csináld, semmi baj nem lesz belöle.

Ha nagyon tulzásokba esel, naponta sokszor, akk elképzelhetö, hogy kidörzsölöd a fakad, de a nyál , vagy sikositó megelözi ezt a gondot is.

Sok barom választ fogsz kapni, de ennyi a valóság.

2011. nov. 21. 22:45
 2/13 A kérdező kommentje:

KĂśszĂśnĂśm a vĂĄlaszt.

Tudom, hogy lesz pĂĄr idĂŠtlen vĂĄlasz.

Az mindig van.

AzĂŠrt tettem fel a kĂŠrdĂŠst, mert gondoltam nem ĂĄrt ha megkĂŠrdem h mi a szitu...

2011. nov. 21. 23:32
 3/13 A kérdező kommentje:

Ha az elozo kerdes olvashatatlan, akkorncsak annyi a tartalma, h "koszonom a valaszt"

ugyanis telefonrol nem engedi az ekezetet -_-

2011. nov. 21. 23:34
 4/13 anonim ***** válasza:
Azért ne vidd túlzásba, mint ahogy a mondás is tartja, jóból is megárt a sok. Véleményem szerint minden másnap 1x a nagyjából ideális. A prosztatának is az tesz jót ha rendszeresen van használva, de nincs túlpörgetve.
2011. nov. 22. 10:01
 5/13 anonim ***** válasza:

megfelelő? amíg újra fel nem áll

akár 10 perc múlva is

annyit maszturbálj amennyit jólesik

2011. nov. 22. 19:26
 6/13 anonim ***** válasza:

4-es, azért nincs mindenben igazad

azért mert neked nincs akkora libidód, más még recskázhat naponta 2x, az nem kóros

abban is igazad van, hogy a prosztatádat nem baj ha használod, de ez igaz bármely szervedre

de attól mert napjában 2x kivered nem lesz a prosztatádnak semmi baja

bele is őrülnék, ha csak minden másnap verhetném ki

2011. nov. 22. 19:30
 7/13 anonim ***** válasza:
6-os. Előszőr is, a kérdező nem versenyezni akar, hanem azt kérdezte mi az egészségesebb. Másodszor, nem tudom te hány éves vagy de úgy érzem 32 évesen azért már szereztem némi tapasztalatot és pontotsan tudom, hogy ezt is lehet túlzásba vinni. Harmadszor, ez nem csak az én véleményem, hanem bizonyított tény, hogy a túlzásba vitt önkielégítés növeli a prosztatarák kockázatát. Negyedszer, arról nem is beszélve, hogy mert neked nincs értelmesebb elfoglaltságod mint a faszodat verni egész nap, attól még másnak lehet.
2011. nov. 23. 08:08
 8/13 A kérdező kommentje:

Nos.. az utolsó válaszolónak igazat adok.. viszont szerintem mindenkinek más a gondolkodása...

És én csak annyit akarok megtudni, hogy ha naponta kiverem akkor lesz e vmi bajom vagy sem..

2011. nov. 23. 22:14
 9/13 anonim ***** válasza:

Ha már ilyen kedvesen reagáltál 7-es, akkor csak válaszolnék a felvetéseidre

1. idősebb vagyok mint te, szal ez FAIL

2. persze, hogy lehet túlzásba vinni, de sehol nincs leírva, hogy ez 2 naponta 1, és ami ennél több az már túlzásba vitt, véleményem szerint a napi 2 sem az.

3. hol van olyan leírva, légyszi linkeld már be, hogy a túlzásba vitt maszturbálás prosztatarákot okoz, és az ne valami maszturbáció bűn oldal legyen vagy esetleg vmi keresztény-konzevatív amcsi oldal

4. nem hiszem hogy közöd lenne az időbeosztásomhoz, mindekinek arra van ideje, amire rászánja

2011. nov. 24. 23:34
 10/13 anonim ***** válasza:
Nyugodtan kérdezd meg az urológusodat vagy csak egyszerűen csak üsd be a Google-be recskabajnok. Ha meg még idősebb is vagy és még mindig napi 2x v. többször vered a farkad akkor igazi Ász vagy ember...mónika showban voltár már?
2011. nov. 25. 10:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!