Mennyi az az idő ami két maszturbálás közt a " megfelelő " vagy ami kell?
Tehát ha naponta-kétnaponta maszturbálok akkor az baj vagy egészséges ?
16F
Nem létezik megfelelö , vagy szükséges idö, ha kivánod csináld, semmi baj nem lesz belöle.
Ha nagyon tulzásokba esel, naponta sokszor, akk elképzelhetö, hogy kidörzsölöd a fakad, de a nyál , vagy sikositó megelözi ezt a gondot is.
Sok barom választ fogsz kapni, de ennyi a valóság.
KĂśszĂśnĂśm a vĂĄlaszt.
Tudom, hogy lesz pĂĄr idĂŠtlen vĂĄlasz.
Az mindig van.
AzĂŠrt tettem fel a kĂŠrdĂŠst, mert gondoltam nem ĂĄrt ha megkĂŠrdem h mi a szitu...
Ha az elozo kerdes olvashatatlan, akkorncsak annyi a tartalma, h "koszonom a valaszt"
ugyanis telefonrol nem engedi az ekezetet -_-
megfelelő? amíg újra fel nem áll
akár 10 perc múlva is
annyit maszturbálj amennyit jólesik
4-es, azért nincs mindenben igazad
azért mert neked nincs akkora libidód, más még recskázhat naponta 2x, az nem kóros
abban is igazad van, hogy a prosztatádat nem baj ha használod, de ez igaz bármely szervedre
de attól mert napjában 2x kivered nem lesz a prosztatádnak semmi baja
bele is őrülnék, ha csak minden másnap verhetném ki
Nos.. az utolsó válaszolónak igazat adok.. viszont szerintem mindenkinek más a gondolkodása...
És én csak annyit akarok megtudni, hogy ha naponta kiverem akkor lesz e vmi bajom vagy sem..
Ha már ilyen kedvesen reagáltál 7-es, akkor csak válaszolnék a felvetéseidre
1. idősebb vagyok mint te, szal ez FAIL
2. persze, hogy lehet túlzásba vinni, de sehol nincs leírva, hogy ez 2 naponta 1, és ami ennél több az már túlzásba vitt, véleményem szerint a napi 2 sem az.
3. hol van olyan leírva, légyszi linkeld már be, hogy a túlzásba vitt maszturbálás prosztatarákot okoz, és az ne valami maszturbáció bűn oldal legyen vagy esetleg vmi keresztény-konzevatív amcsi oldal
4. nem hiszem hogy közöd lenne az időbeosztásomhoz, mindekinek arra van ideje, amire rászánja
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!