Merevedési zavarom van, mit tegyek?
Háát..sztem próbáljátok meg h orálisan nyomjátok végig, akkor nem kell gumi sem, és ha nem lankad le, akkor valszeg a gumitól van.
Amúgy hány kiló vagy, sportolsz vmit? A mozgáshiánytól és a súlyfeleslegtől is lehet. Persze ha 60-70 kiló vagy akkor tárgytalan ez a kérdés:)
Vagy még egy ötlet...amikor először történt ez veled mostanában, akkor az az utáninál nem voltál túl görcsös, h nehogy megint előforduljon? Mert ha netán ezen filóznál, attól is lankadhat.
Hát erőltetni nem is szabad. Ha nem akarja úgysem tudod rávenni. Akkor nemtom:/
Annyit tudok javasolni h próbálj meg ellazulni közben, nem gondolni a gumira, élvezni a dolgot. Próbáljatok új pózokat, hátha az némi újdonságot hoz. De ha ezek sem segítenek, akkor mindenképp beszéljétek meg a dolgot, mert ha mindig lankad, akkor annak előbb-utóbb rossz vége lesz:/
Próbáljátok ki a Pharmatexet, az van krém és kúp formájába, igaz ez úgy a legbiztosabb, hogy attól függetlenül nem élvezel belé, mert itt nagyobb a hibaszázalék, de nem tudom nektek jó lenne-e, mert a kúp is felolvad, bekrémesedik, aztán majd elkezd folydogálni, esetleg, ha megpróbálnátok, lehet nektek beválik, esetleg a hüvelygyűrű, én nem próbáltam, de ezt nőknek kell felhelyezni aktus előtt, női óvszer!!! [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!