Fiúk, szerettek mezítláb lenni?
Figyelt kérdés
Ha a hőmérséklet és a körülmények engedik, akkor szívesen mezítlábaztok? Mikor és hol jártok mezítláb?2011. nov. 21. 09:36
31/45 anonim válasza:
isten ments, rajtam mindig van zokni, akkor is ha otthon vagyok, kívéve alvásnál. Télen viszont ha fázok akkor abban alszok el de reggelre már nincs rajtam a zokni. Utálok mezítláb lenni, reggel azzal kezdem h felhúzom a zokni télen- nyáron
32/45 anonim válasza:
Otthon szinte mindig mezítláb vagyok.Te is lábimádó vagy?
25/F
33/45 anonim válasza:
Nem különösebben, de nem is utálom. Mármint itthon vagy strandon nem utálom. De amúgy mindenhol máshol nagyon férfiatlan és karakter nélküli hülyegyerek imázsnak tartom a férfi mezítlábaskodást. Mármint az ilyen papucsos szandálos viseletre gondolok. Strandon kívül ultragáz.
34/45 anonim válasza:
Imádok :D
A zokni meg a cipő olyan, mintha valami kalodába zárnám a lábam.
Előttem írta is valaki, hogy lábfetisiszta, én ezt azért nem mondanám, de tény, hogy nagyon tetszik a lábfej látványa és a mezítlábaskodás :D
36/45 anonim válasza:
Én mezítláb cipőben járok mindenhová nyáron mert utálom a zoknit, télen is csak harisnyanadrágot átlátszót vagy feketét (nőit) veszek fel ! Fiú vagyok !
37/45 anonim válasza:
A környezetemben ezzel kissé különc vagyok, de rajtam szinte mindig van zokni. Télen-nyáron. Zavar, ha mezítláb vagyok, nekem az kényelmetlen. Csak éjszaka nem viselem, de akkor meg alszok, szóval értelem szerűen nem tud zavarni a hiánya, hiszen nem is vagyok magamnál. :)
19/F
38/45 anonim válasza:
Az utolsó hozzászólóhoz hasonlóan éreztem én is az ő korában, aztán egyre inkább leszoktam róla, úgyhogy otthon mindig mezítláb vagyok, az irodában csak nyáron. :)
39/45 anonim válasza:
Igen imádok! Utálom a zoknit ! Edzéseken pedig mindenki mezítláb van ott nem is szabad zokniban lenni
40/45 anonim válasza:
Igen, nagyon, de legjobban azt szeretem, ha minél többen vannak mesztélláb körülöttem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!