Fiúk, szerettek mezítláb lenni?
Figyelt kérdés
Ha a hőmérséklet és a körülmények engedik, akkor szívesen mezítlábaztok? Mikor és hol jártok mezítláb?2011. nov. 21. 09:36
11/45 gergoap válasza:
Nem, mert fázós a lábam, meg beleléphetek akármibe...
12/45 anonim válasza:
Igen,télen - nyáron amikor csak lehet.Télen általában csak a lakásban,de sokszor voltam kint a kertben hóban is.(én azt is szeretem,ha hideg a padló)
13/45 anonim válasza:
Én nem, még nyáron sem, mert valahogy az az érzésem, mintha nem lennék felöltözve.
14/45 anonim válasza:
Otthon ha nem kell zokni akkor állandóan mezítláb vagyok sőt volt már hogy mezítláb deszkáztam tehát nálam okés a dolog :D
15/45 anonim válasza:
:D tényleg... már én is deszkáztam mezítláb XD
16/45 anonim válasza:
akkor mindketten írjatok a "Deszkáztál már mezítláb?" kérdésemhez :D
17/45 mezitlab válasza:
Nagyon! Kint a szabadban is!!
19/45 anonim válasza:
Én a lakáson kívül nagyon ritkán, és kevés helyen vagyok mezítláb. Hogy miért? Mert cikinek tartom...
Ellenben a mezítlábas lányok látványa számomra maga a mennyország!
Én nézni szeretem a mezítlábasságot, csinálni már szégyellem...
Egyébként ha egyedül vagyok, vagy olyan lány társaságában aki szintén benne van a dologban, akkor leginkább sárban, iszapban, vagy nedves, vizes homokban szeretek mezítláb lenni, de ebben, a gyerekkoromat és a strandokat leszámítva, eddig mindössze 1x volt részem az eddigi életem során :(
35/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!