Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Miért van ez a péniszemmel?...

Miért van ez a péniszemmel? (13 éves vagyok. )

Figyelt kérdés

Az lenne a problémám, hogy nyár óta nagyon nehezen húzom le a bőrt a "kukimon", sajnos így fogalmazok.. :) az a lényeg,hogy mondjuk máskor csak egy rántással(húzással) le jött a bőr, de most szenvednem kell,akár 1 percet is,hogy kitáguljon annyira a bőr,hogy le tudjam húzni. Száraz is nagyon picit. Naponta 5-6* megyek pisilni, 1liter vagy kettőt iszok naponta... nincs begyulladva, szép rózsaszín. Ez természetes?... Azt hozzáteszem,hogy kiskoromba le volt tapadva, simán csak lerántotta az orvos, nem vágott bőrt vagy ilyesmi.

Help me! :(... és a válaszokat előre is köszönném! :)

2011. nov. 9. 18:30
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Holnap megyek!
2011. nov. 10. 20:12
 12/19 anonim ***** válasza:
Ne parázz :-) Menj el vele dokihoz,illetve tök mindegy mennyi idő de huzdd le és mosdd meg alaposan,egyik ismerősömnek emiatt nem jött le a bőr mert nem mosta rendesen,tisztálkodj + doki :-)
2011. nov. 11. 13:11
 13/19 A kérdező kommentje:
na... én tisztálkodok rendesen, attól ne félj. :)) voltam, egy helyen meg volt tapadva, azt lerántotta, meg jól megráncigált xDDD
2011. nov. 11. 15:15
 14/19 anonim ***** válasza:

Urológusnál vagy gyerekorvosnál voltál? Nem fájt?

Minden nap akár, többször is húzd hátra és a fürdést se hagyd ki! Lehet attól is a letapadás, hogy a serdülőkorba lépve a szervezeted, növésed gyorsabban haladt, mint ahogy a fitymád tágult. Ilyenkor minden pisiléskor, fürdéskor szoktatni kell a fitymát és tágítani. Ha ez nem mindennapos, akkor hajlamos letapadni, összszűkülni.

2011. nov. 13. 00:59
 15/19 A kérdező kommentje:
Nem, nem fájt, a gyerekorvosomhoz mentem, ő már életemet is mentette ;)... még jó régen... Nem, csak egy picit csípett, akkor amikor egy helyen jól széthúzta a bőrt... amúgy nem volt vészes, kiskoromban volt letapadva, akkor sírtam, mert az nagyon rossz volt... na de nem volt vészed. Írt fel kenőcsöt, a nevét most nem tudom megmondani,mert anyukám most viszi a receptet kiváltani-ugye megint csak egyedül mentem orvoshoz- akkor legalább kiváltani kiválthatja... mindennapi fűrdés megvan, annyit mondott a doki, hogy elég este megcsinálni+ mutogatta a kukin(péniszen,enyémen) hogy mit hogyan csináljak+megjegyzést kaptam, hogy a péniszen a bőröm túl nagy... vagyis nagy a bőrdarab... ja... meg ha nem bírom visszahúzni nyomjam össze a makkom, mert akkor kimegy belőle egy kis vér, és könnyebben visszahúzom a bőrt...
2011. nov. 13. 09:31
 16/19 A kérdező kommentje:
Egyébként lehet hogy az, mert egy csomót fogytam nyár óta, nameg nőttem is. kb. nyáron voltam 54 kg, most meg vagyok 49. Válaszokat köszönöm! :)
2011. nov. 13. 09:32
 17/19 anonim ***** válasza:
Nem vagyunk orvosok, nem tudjuk megmondani, hogy miért van! Csak tippelni tudok, cukorbetegség is okozhatja! Sürgősen menjetek el urológushoz!
2011. nov. 13. 12:18
 18/19 anonim ***** válasza:
Nem bíztos hogy jól értettem de azóta elmentél orvoshoz a gyerekorvosodhoz úgye erről írtál most.Na most 13 éves vagy sokat nőttél,lehet a péniszed is nőtt,szélesedett,szőrősődsz is már,szóval fejlődik és néha ilyenkor is a gyors növekedés és változás miatt is előfordulhat ilyen,de ha odafigylenek rá,tornáztatják,rendszeresen mossák és húzkodják is fürdéskor akkor helyre szokott teljesen jönni.
2011. nov. 13. 12:40
 19/19 A kérdező kommentje:
Hello! nem vagyok cukros, pont egy hónapja voltam vérvételen. :) Az összes válaszolónak köszönöm!
2011. nov. 14. 16:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!