Ezzel okozhattam magamnak valamilyen fejlődési kárt vagy valamit a péniszemmel kapcsolatban? Ez ennyi éves korban baj, hogy ilyen rendszerességel csinálom?
15 éves vagyok volt 1 év mikor szinte mindennap min 2x maszturbáltam össz.-vissz. kb. egy olyan hónapig nem baszturbáltm az 1 év alatt ha összeszámolom.
Az első fél évebn kb. az aktusok olyan 5-8 percesek voltak.Volt mikor egymás utkán közvetlen maszturbáltam újra.
De utána olvasgatam oldalakat és stb. és ott fogadtam meg hogy min. legyen 15 perces az a maszturbáció és azóta jobban is élvezem.
nem okoztál semmi bajt. fiatal vagy, egyébként is. tényleg az a lényeg, hogy lehetőleg ne rendezz versenyt, időre.
egyébként a maszturbáció nem aktus, nem számít annak.
érezni fogod, mamikor már nem kellemes
addig meg kiverheted napi 5x is
hát nemhazudok a napi maxom eddig 11 volt. De tényleg nem hazudok!!!!!!Ezzel én nem menőzni akarok nehogy aszthidd :)
de ez sem most volt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!