Miért vagyok ilyen lelkis típus?
Figyelt kérdés
Megbántok valakit és képes vagyok órákig görcsölni rajta...Nem az zavar hogy lelkis vagyok hanem hogy már túlságosan :S .2009. máj. 6. 23:25
1/4 anonim válasza:
KEdves Kérdező!
Ne aggódj, ez teljesen normális, főleg fiatal korban (bár nem írtad, hogy hány éves vagy). Gondolj arra, hogy a híres férfi művészek mind-mind az átlagnál messze érzékenyebb, (úgy is mondhatnánk: lelkizős), a világ és önmaguk reakciójára figyelő emberek voltak. S egyáltalán ne aggódj emiatt, a férfi nem attól férfi, hogy durva, arrogáns, érzéketlen!
Üdv: dr. Szalai Krisztián
2/4 A kérdező kommentje:
16/F
2009. máj. 7. 07:48
3/4 anonim válasza:
15/L Én is ilyen típus vagyok hogy utálok megsérteni embereket és orágik gondolkodom hogy hogy tudnám jóvá tenni,de mivel elég mosolygos kis csaj vagyok igy elég 1 mosoly és jobb lesz minden...gondolom én(mikro már benne leszel az életben képes leszel kicsit joban túllépni):D
4/4 A kérdező kommentje:
Remélem :D
2009. máj. 7. 15:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!