Én egy 14/F vagyok. A nemiszervem merev állapotban 10 cm, és ha kényeztetem (verem) akkor nem jön semmi. Talán korai típus vagyok? Talán gyermekem sem lehet?
A méret az elég gáz :S
Amúgy meg örülj neki, nem ge-cizel össze semmit :D Nem kell takarítani f.szverés után. no para
Nyugi, később minden rendben lesz még nagyon fiatal vagy.
Lehet gyereked is, ne aggódj.
nem para ne aggódj
nemsokára majd jön a trutyi és avval együtt elis kezd szépen növekedni
18L
A méret nem gáz,még nőhet....
A másik meg,h nem vagy még "ivarérett" ,de erre sem kell már olyan sokat várnod, akkor majd lehet gyereked.
Ne is foglalkozz ezzel a sok p*ccsel, nincs veled baj. Nekem se jött semmi amikor ilyen idősen csináltam.
A mérettel sincs sok baj, csak itt veri a sok b*romarcú a nyálát a saját méretére, mert azt hiszi azon múlik. Nekem sincs nagy (mondjuk vastagságra elég jónak mondható), a csajom mégis elmegy egy menet alatt 3-4-szer is akár... talán azért, mert én azt az energiát amíg méregethettem volna (ahogy itt az oldalon egyes p*nciszomorítók is tették) abba öltem, hogy megtudakoljam mi esik jól egy csajnak.:)
Szóval ne aggódj, légy türelemmel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!