Valami baj van a peniszemmel? Orvoshoz kellene mennem?
Azt hiszem, nagyon nagyon pici a nemi szervem, akkora, mint egy kisgyereke. Elorfordul, hogy lankadtan neha akkorara osszemegy, mint a huvelykujjam. Nagyon meg vagyok ijedve, normalis ez? Teljesen gatlasos es zarkozott vagyok miatta, nagyon felek, hogy egyszer valaki megtudja es mindenki ezen fog nevetni es csufolni fognak.
Tesioora elott a suli oltozojeben mindig latom, hogy a tobbieknek rendesen dudorodik az alsonadragjuk, nekem meg semmi, csak egy kis hupli van ott, mindenkinek nagyobb, mint nekem.
Egyszeruen felek es rosszul erzem magam az emberek kozott, mert felek, hogy barmikor elokerulhet ez a tema es akkor nem tudom, mit mondjak, nagyon szegyellem, ugy erzem ez egy hatalmas titok, amit soha, senkinek sem szabad elmondanom es nyomaszt.
Azt olvastam, hogy az atlag meret allitolag valahol 15 cm korul van hosszban es 3-4 cm atmeroben, de nem tudom, hogy ez igaz-e, vagy hogy lankadtan ennyi-e.
Baj van a nemi szervemmel? Valami torzszulott vagyok, vagy betegseg ez? Sehol mashol nem mertem megkerdezni...
(egyebkent 16 eves vagyok, ha ez szamit, de a szorosodesen, mutalason, novekedesen mar tul vagyok, csak a nemi szervemmel nem tortenik semmi)
Szoval akkor azert latom mindenkinel, hogy sokkal jobban dudorodik ott, mert az ritkabb, hogy lankadtan nagyon picikere osszemegy?
Ez megnyugtat, mert nem tudtam, hogy normalis-e ez, hisz tenyleg mindenkinel azt latom, hogy joval nagyobb dudor van az alsogatyajan es ebbol kovetkeztettem, hogy akkor valami bajom van, megalltam a fejlodesben, vagy valami betegseg lehet.
Ha kiderulne, hogy nekem ekkora es emiatt cikiznenek, vagy csufolnanak, akkor hogyan kezeljem ezt majd? Vagy jobb azert, ha nem latja meg inkabb senki?
Egyebkent koszonom szepen a valaszokat, megprobalok megnyugodni!
Koszonom a valaszokat!
Valahogy megprobalom elfogadni es nem aggodni miatta, csak mindig masokhoz hasonlitom magam es latom, hogy senki masnak sem olyan kicsi, mint nekem es akkor rogton elfog a bizonytalansag es a szegyenerzet.
De azert kicsit megnyugtattatok, hogy normalis igy a peniszem!
Másnak is van vérpénisze,mint neked,de ritkább.
Ha valaki cikizne mond el nyugodtan hogy vérpéniszed van,mert sokan nem tudnak erről,nyögd nekik oda mi van ti még erről sem hallottok elég gáz hogy 16 évesen még ezt sem tudjátok,hidd el vissza tudsz bökni ha valaki szívatni akarna,vagy mond nekik foglalkozz a sajátjával vagy talán meleg vagy.Csomó mindennel vissza lehet vágni.
De ha téma mekkora van neked hát mond nyugodtan normális méretű,állva az és az a lényeg és úgyis sok korodbeli felnagyítja úgyis az eredeti méretét jó pár cm-vel ezt hidd el,ahogy azzal is hogy kinek mennyi nője volt már,aztán egy csomó még szűz.Nincs ezzel baj.
Fogad el magad, és emiatt ne maradj ki semmiből se,ha feszélyez az átöltözés egy uszodában vagy más helyen azt is megtudod oldani,kicsit gyorsabban öltözől át,a szekrény felé fordulsz csak ne feltűnően csináld ennyi.
Nincs veled semmi baj,normális vagy.Sok korodbelinek vannak hasolnó problémái,félnek hogy nem elég nagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!