Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Melyik boxer vagy sima alsó?

Melyik boxer vagy sima alsó?

Figyelt kérdés
Boncolgassunk egy intim témát, olyan még úgy sem volt itten. Szóval, kedves fiú/úr blogolvasó, te milyen alsónadrágot hordasz? És te, kedves lány/hölgy olvasó, melyik típust részesíted előnyben? És a barátodon melyiket látod szívesebben?
2009. máj. 5. 18:48
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

nekem egy férfin csak a 2 és a 3 ábra tetszik de inkább a 3-s de nem ebben a szinben.

32(lány

2009. máj. 7. 20:51
 12/16 anonim válasza:
Én jobban szeretem a testhez simulót,mert a helyén tartja a dolgokat. az a sima boxxer nem tart semmit,csúszik-mászik alattam. Fecskét utálom. Alvás közben meg vagy nincs rajtam semmi,vagy a simulós boxer! :)
2009. máj. 8. 12:10
 13/16 anonim ***** válasza:
2,3-as az jol néz ki... kben szerintem nem az a lényeg h most az fecske-e vagy simulos vagy sima boxer ... hanem ha van rajta valami trendi minta vagy márka akk mindent visz! persze a fehér fekete szürke fecske meg a simák nem valami jók de például a feszülősben szinte mindegyik elmegy ott nem kötelező a minta a lifegősnél pedig alap... =)
2009. máj. 8. 18:16
 14/16 anonim ***** válasza:
Síma oldschool alsógatya. 27/F
2009. máj. 9. 15:43
 15/16 anonim ***** válasza:
Boxeralsót azért nem mer "lötyög", szal vagy feszülős boxert vagy sima gatyesz :)
2009. máj. 9. 18:55
 16/16 anonim válasza:
Boxer sokal kényelmesebb és a csajoknak is az tetszik
2010. jún. 6. 14:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!