Melyik boxer vagy sima alsó?
Figyelt kérdés
Boncolgassunk egy intim témát, olyan még úgy sem volt itten. Szóval, kedves fiú/úr blogolvasó, te milyen alsónadrágot hordasz? És te, kedves lány/hölgy olvasó, melyik típust részesíted előnyben? És a barátodon melyiket látod szívesebben?2009. máj. 5. 18:48
1/16 A kérdező kommentje:
Lehet persze röhögni, de engem komolyan érdekelne, hogy mi a divat úgymond ilyen téren. Pláne, hogy kialakult egy olyan vélemény (legalábbis sokaktól, vegyes nem tekintetében) hallottam már, hogy "bu&i aki nem boxert hord" stb., tehát érdekelnének a vélemények és az ellenvélemények egyaránt. Én egyébként azt a bizonyos félig boxer, félig alsónadrág kombót szeretem. És te? Szerinted, melyik a jobb, miért az a jobb, stb.
2009. máj. 5. 18:49
2/16 anonim válasza:
férjem:testhez simuló boxer,én:tanga,vagy francia
3/16 anonim válasza:
kerdezőnek megjegyzem hogy ez nem egy blog, boxert hordok szívesen de nem a testhez simulósat.
4/16 anonim válasza:
nekem a sportboxer tetszik, de a sima boxert is a tetszik kategóriába sorolnám. a fecske viszont nagyon gáz szerintem.
5/16 A kérdező kommentje:
2009. máj. 5. 19:06
7/16 anonim válasza:
nekem a testhez simuló boxer nagyon tetszik a pasikon... izgató látvány... viszont a sima nem feszülő boxert is imádom és gondolom az kényelmesebb is, meg a későbbiekben emiatt nem is igazán lehetnek egészségügyi problémák, mivel szabadon mozog benne minden ;-)a fecskét nem igazán szeretem, de az utolsó kép, amit beraktál egész jó, szóval egy ilyet is el tudnék végülis képzelni a pasimon... :-)
8/16 anonim válasza:
Szerintem a fecske sem gáz, párom azt szereti, mert az neki a kényelmes, alváshoz meg nem feszülős boxer. A feszülős boxert nagyon ritkán hordja, mert nem a legkényelmesebb számára. Szerintem így normális, azt hordja, ami kényelmes és nekem fecskébe is nagyon tetszik.
9/16 anonim válasza:
Én a klasszikust szeretem.
A boxert azért nem, mert l9feg ide - oda, a testhez simuló boxert azért nem, mert Nekem az kényelmetlen.
Az olyan alsót szeretem, ami helyén tartja a katonát.
10/16 anonim válasza:
Én a testhez simuló boxeralsót szeretem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!