Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Csajok mi jön be inkább egy...

Csajok mi jön be inkább egy fiún a feszülős boxer vagy a sima laza boxer?

Figyelt kérdés
És alkattól mennyire függ? Egy átlagosan kinéző fiú (izmos azért, de nem kigyúrt, és nincs kockás has, inkább egy pár fölösleges kiló, ráadásul szőrös :S) inkább ne vegyen fel feszülőset?
2011. jún. 5. 20:10
 1/9 anonim ***** válasza:
Szerintem mindkét esetben jobb a laza.
2011. jún. 5. 20:12
 2/9 anonim ***** válasza:
én általánosságban a feszülősre voksolok, de amit írtál,arra inkább a bővebb passzolna.
2011. jún. 5. 20:18
 3/9 anonim ***** válasza:
Szerintem is mindenképpen a laza.
2011. jún. 5. 20:18
 4/9 anonim ***** válasza:
alkalomtól függ...ha fiúk előtt vagy, strandon v vmi ilyesmi akk laza, de ha kettesben a pároddal akk feszülős is cuki
2011. jún. 5. 20:39
 5/9 anonim ***** válasza:
5%
A férfiak fecskét hordanak ;) [link] A meleges divatos tiniknek meg mindegy, csak kilógjon a farmerukból..
2011. jún. 5. 21:16
 6/9 anonim ***** válasza:
Utolsóval nagyon nem értek egyet, de így szép az élet :-) A laza boxerra szavazok, nekem az tetszik.
2011. jún. 5. 21:38
 7/9 A kérdező kommentje:

köszönöm a válaszokat!

21:16

hát igen én nem így nézek ki... bár sztem ha így kidolgoznám magam egy ilyen fecskével akkoris kiröhögnének pl a konditeremben... amúgy sokak szerint C Ronaldo is meleges... :D

2011. jún. 5. 22:44
 8/9 anonim ***** válasza:
21:16 Nem, az igazi férfiak alsónadrágot hordanak. A fecske az egy madár, vagy egy katasztrofális férfi alsónemű és fürdőruha.
2011. jún. 6. 10:20
 9/9 anonim ***** válasza:
Én a lötyögés, laza boxert szeretem:) A feszülős meg árt a spermának.
2011. jún. 6. 10:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!