Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Ez mitől lehet? Fitymaszűkület...

Ez mitől lehet? Fitymaszűkület vagy csak az odaragadt nedvesség?

Figyelt kérdés
Üdv! Nekem az lenne a bajom h a fitymám nem tudom teljesen lehúzni vagyis annyira igen h kilóg az egész makk, de az alá már nem megy álló állapotban. De ha fürdök akkor simán megy, ez lehet attól h fürdés után benn marad a víz és az ott benn áll és összeragad és amiatt nem tudom lejjebb húzni?
2009. máj. 2. 16:13
 1/4 A kérdező kommentje:
ja és 15 éves vagyok
2009. máj. 2. 16:38
 2/4 anonim ***** válasza:

Hülyeség.

A bent maradt víz kijön onnan, hiszen pisilni tudsz, tehát annyira azért nem szűk a fityma.

Álló helyzetben mivel a péniszed megduzzad, így a fityma nem tágul ki kellőképpen és ezáltal nem tudod hátra húzni.

Petyhüdt állapotban ez lehetséges, hisz a péniszed méret is jócskán kisebb.

Mindenképp menj el orvoshoz, Ő tud rajtad segíteni, és szégyenkezned sem kell, Én 18 éves voltam, mikor ezzel a problémával orvoshoz mentem.

Egyáltalán nem "csesztek" le, nem Te vagy ez első és utolsó, akinek ilyen jellegű problémája volt, van, és lesz.

Hajrá!

2009. máj. 2. 21:02
 3/4 anonim válasza:
Ez figymaszukulet,es csak orvos tud segiteni rajta egy apro rutin mutettel!Es minel elobb elmesz annal elobb mulik el a problema!
2009. máj. 4. 05:11
 4/4 anonim ***** válasza:
Igen, olyan fitymaszűkületnek hangzik a dolog. Írj e-mailt, s majd kerítönk orvost.
2009. máj. 8. 09:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!